50 Cent: Το βίντεο με το οποίο διαφημίζει την Αθήνα στους 47 εκατ. followers του!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Νοεμβρίου 2022 11:11

Ο 50 Cent δημοσίευσε βίντεο από την Αθήνα στα κοινωνικά του δίκτυα και εκθειάζει την ελληνική πρωτεύουσα.

Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο ΟΑΚΑ, ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής 50 Cent, δημοσίευσε βίντεο για την Αθήνα.

Το βίντεο περιλαμβάνεται στα αντισταθμιστικά οφέλη που είχε ζητήσει ο ΕΟΤ προκειμένου να στηρίξει χορηγικά τη συναυλία της Κυριακής. Εκτός από αυτό, στα αντισταθμιστικά περιλαμβάνονται και άλλες αναρτήσεις στα social media του καλλιτέχνη.

Στο βίντεο υπάρχουν και πλάνα από τη συναυλία αναδεικνύοντας έτσι την πρωτεύουσα ως προορισμό και συναυλιακού τουρισμού, κάτι που ήταν στόχος του Οργανισμού.

Επίσης, περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από την αθηναϊκή Ριβιέρα, την πανέμορφη ακτογραμμή της Αττικής. Μέσα από αυτά αναδεικνύονται οι δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης για yaghting και άλλες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.

Ο 50 Cent έχει 47 εκατομμύρια followers στα social media. Ειδικά στο Instagram είναι ένας από τους μεγαλύτερους hip hopers όλων των εποχών και ως εκ τούτου, έχει τεράστια απήχηση παγκοσμίως.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος τραγούδησε στον τελικό του superball στις ΗΠΑ μαζί με άλλους τέσσερις καλλιτέχνες του είδους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Πριν από τη συναυλία τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν λίγο.

Οι δύο τραγουδιστές Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent το έριξαν έξω κάνοντας διάλειμμα από τις πρόβες για την κοινή εμφάνιση τους.

Ο Έλληνας ερμηνευτής ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Αμερικανό ράπερ και τους συνεργάτες του σε γιοτ.

«Στην Αθήνα με τους φίλους μου, 50 Cent, Lenny Grant και Tony Yayo. Προθερμαινόμαστε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αργυρός, ο οποίος είχε τυλιγμένη στο λαιμό του μια ελληνική σημαία.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός ράπερ επέστρεψε στην Αθήνα έπειτα από δεκαέξι χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην ελληνική πρωτεύουσα. Με τη συναυλία αυτή ολοκλήρωσε τη φετινή του περιοδεία ανά τον κόσμο.