Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στην εκπομπή της – «Είστε απλά γελοίος»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Νοεμβρίου 2022 11:39

Κατερίνα Καινούργιου: Έντονη αδιαθεσία στον αέρα της εκπομπής - «Παιδιά ζαλίζομαι»

Ανέβηκαν οι τόνοι στον «αέρα» της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον δικηγόρο, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» στον Alpha, γινόταν συζήτηση γύρω από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού και της 12χρονης, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ήταν συνδεδεμένος μέσω Skype αλλά ζήτησε να αποχωρήσει καθώς όπως ανέφερε, έπρεπε να μεταβεί στα δικαστήρια όπου είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο δικηγόρος τότε στράφηκε προς την Καινούργιου, με την οποία φαίνεται πως δεν διατηρούσε τις καλύτερες σχέσεις και της είπε: «Την τελευταία φορά που μιλήσατε μαζί μου κυρία Καινούργιου είπατε ότι δεν θέλατε καμία επικοινωνία μαζί μου».

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του απάντησε λέγοντας: «Τότε γιατί βγήκατε σήμερα;».

«Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν του ανθρώπου. Να ξέρετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιόν σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλή σας ημέρα», ανέφερε ο Θεοδωρόπουλος στην Καινούργιου και αποχώρησε αμέσως από την εκπομπή.

Η συμπεριφορά του και τα λεγόμενά του προκάλεσαν την αντίδραση του Γρηγόρη Γκουντάρα. «Ντροπή σας», είπε χαρακτηριστικά.

Η Καινούργιου φανερά ενοχλημένη από όσα προηγήθηκαν, πήρε τον λόγο στη συνέχεια και ανέφερε: «Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- πραγματικά γελάω.

Γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι, να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική».

Και η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Πιστέψτε με, σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί να έχω μεγαλύτερο από εσάς κύριε Θεοδωρόπουλε. Το κλείνουμε».