Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πώς σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Νοεμβρίου 2022 12:20

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, μετά τις πρόσφατες καταγγελίες σε βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά.

«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Μπορεί ο Κιμούλης να επανέρχεται στο θέατρο αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής», είπε η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, που επανακάμπτει καλλιτεχνικά.

Από εκεί και πέρα, η πρωταγωνίστρια ανέφερε: «Στις πρεμιέρες δεν καλώ πολύ κόσμο, ήρθαν λίγοι δικοί μου γιατί με αγχώνει. Έχω κάνει τατουάζ τον σύζυγό μου, εκείνος όχι. Είναι προσωπικό πράγμα το τατουάζ. Δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει κάποιος αν δεν κάνει το όνομά σου τατουάζ. Ούτε ότι σ’ αγαπάει αν κάνει το όνομά σου».

Και πρόσθεσε: «Με είχε ενοχλήσει που μου είχαν αφαιρέσει τα τατουάζ σε ένα περιοδικό, με είχαν διαλέξει για το εξώφυλλο, δεν πήγα μόνη μου. Και ήταν λίγο προσβλητικό αυτό. Το συζητήσαμε, αλλά δεν ήταν ωραία κουβέντα. Δεν με αναγνώρισα όταν είδα το εξώφυλλο».

Σημειώνεται πως -σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κιμούλη- από τις 8 Δεκεμβρίου, ο ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Στίβεν Μπέλμπερ , «Η Συνάντηση» σε σκηνοθεσία δική του. Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Αμαλία της Θεσσαλονίκης. 

Σε αυτήν, ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά, δέχεται στο χώρο του, την επίσκεψη ενός ζευγαριού που του ζητά μία συνέντευξη για το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή.

Καθώς όμως εξελίσσεται η συνέντευξη, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του.

H «Συνάντηση» είναι έργο που αποδεικνύει πως κανενός το παρελθόν δεν μπορεί διαγραφεί, υπενθυμίζοντας τη φράση του Σαίξπηρ στην «Τρικυμία»: «Το παρελθόν είναι πρόλογος».

Η παράσταση, τέλος, μετά τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα τον Φεβρουάριο, στο θέατρο Βικτώρια.