Aννούλα Φλωρινιώτη: «Όταν χωρίσαμε με απείλησε και ζήτησε πίσω τα δώρα του»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Νοεμβρίου 2022 10:48

H Aννούλα Φλωρινιώτη είχε επεισοδιακό χωρισμό με τον πρώην σύντροφό της και αποκάλυψε τι συνέβη ανάμεσά τους αλλά και πως ο τελευταίος ζήτησε πίσω όλα τα δώρα που της είχε κάνει.

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη και τραγουδίστρια, Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο μετά την απόφασή της να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον πρώην αγαπημένο της.

Είπε μάλιστα πως παλαιότερα είχε δεχθεί απειλές από εκείνον όταν είχε εκφράσει την επιθυμία να διακόψει τη σχέση τους.

«Χώρισα και εγώ άλλη μια φορά. Δεν θα πω ποιος ζήτησε τον χωρισμό. Είχαμε ορίσει δυο φορές ημερομηνία γάμου και ακυρώθηκε. Έπρεπε να είχα χωρίσει πιο πριν. Την τελευταία φορά δεν έγινε κάτι σοβαρό, απλώς είχα φθάσει σε δύσκολο σημείο», είπε αρχικά η Φλωρινιώτη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα. Τα δυο πρώτα χρόνια περνούσαμε τέλεια και ήταν ο ιδανικός άνδρας. Γι’ αυτό αποφάσισα και να παντρευτώ. Μετά άλλαξε εντελώς συμπεριφορά. Όταν έκανα κάτι για εμένα και χαιρόμουν, έβγαζε μια κακία στο πρόσωπό μου.

Νιώθω πολύ ανακουφισμένη. ένιωθα σαν να με είχε πλακώσει μια πολυκατοικία και τώρα είμαι ανάλαφρη. Το αποκορύφωμα είναι ότι έβγαλα νέο τραγούδι και το έκανα κρυφά από τον σύντροφό μου».

Στη συνέχεια, η Φλωρινιώτη υπογράμμισε: «Το να βλέπω έναν άνθρωπο που του λέω ‘αγανάκτησα και θα φύγω’ να με απειλεί, το θεωρώ κακία και δεν θέλω κακούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν φοβάμαι αλλά στεναχωριέμαι για τους δικούς μου, μην ακούσουν κάτι και φοβηθούν.

Όταν χωρίσαμε με απείλησε και ζήτησε πίσω τα δώρα του. Μου ζήτησε το μονόπετρο που μου χάρισε με την πρόταση γάμου μέχρι και τη θερμοκουρβέρτα».

Τέλος, τη δική του άποψη για τον χωρισμό κατέθεσε και ο πατέρας της καλλιτέχνιδος, Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ότι στενοχωρήθηκε αρκετά για όσα συνέβησαν.

Πάντως, ο Φλωρινιώτης πρόσθεσε ότι ίσως οι δυο πλευρές να τα βρουν και πάλι κάποια στιγμή στο μέλλον.