Γαστεράτου – Αντωνοπούλου: Πώς απάντησαν στις φήμες περί κόντρας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Νοεμβρίου 2022 10:39

Η Μαντώ Γαστεράτου και η Μπάγια Αντωνοπούλου διέψευσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τις φήμες που ανέφεραν πως δεν έχουν, πλέον, καλές σχέσεις και δεν μιλάνε μεταξύ τους.

Οι παρουσιάστριες Η Μαντώ Γαστεράτου και η Μπάγια Αντωνοπούλου εκτός από πολύ καλές φίλες είναι και κουμπάρες.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία υποστήριζαν ότι βρίσκονταν σε κόντρα.

Οι δυο τους ωστόσο διέψευσαν όσα λέγονται και γράφονται, μέσα από το Instagram. Αρχικά η Γαστεράτου ανέβασε στα instastories ένα δημοσίευμα που ανέφερε πως τα «έσπασαν» και σχολίασε με χιούμορ, κάνοντας tag την Αντωνοπούλου: «Ρε κουμπάρα πότε τα σπάσαμε και δεν το θυμάμαι;».

«Από τότε που έσπασες το βάζο στο σαλόνι μου αυτά γίνονται» απάντησε με χιούμορ η Αντωνοπούλου, κάνοντας παράλληλα και η ίδια κοινοποίηση στο προφίλ της τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Από εκεί και πέρα, η Γαστεράτου στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της, μίλησε για τις αλλαγές και τις δυσκολίες στην οικογενειακή ζωή της.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA και κατέστησε σαφές πόσο πολύ άλλαξε η καθημερινότητά της από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο το κορίτσι της.

«Αυτή την στιγμή βρίσκομαι ανάμεσα σε πάνες, σε πιπίλες, σε κλάματα, σε γέλια… Δεν κοιμάμαι. Έφυγα από το μαιευτήριο με μία σιγουριά ότι το έχω ζήσει το πρότζεκτ, το έχω ξανακάνει άλλα δεν είναι έτσι, κάθε παιδί είναι διαφορετικό!

Οι απαιτήσεις στο σπίτι έχουν αυξηθεί. Επίσης, έχω άλλο ένα παιδί στο σπίτι που κάνει ‘απειλητικές’ επιθέσεις αγάπης στο μωρό, του τύπου να πιάσουμε το χεράκι… Είναι απόλυτα φυσιολογικό», είπε αρχικά η Γαστεράτου.

Σε άλλο σημείο τόνισε πως νιώθει πολύ τυχερή και περήφανη για τον σύντροφό της, καθώς ασχολείται με τα παιδιά και αφιερώνει χρόνο και σε εκείνη.

«Είναι από εκείνους τους μπαμπάδες που δεν θα προλάβει να ανοίξει την πόρτα… Θα πέσει τρέχοντας πάνω του ο Γιώργος (σ.σ. ο γιος, το πρώτο παιδί της).