Χριστίνα Βραχάλη – Παύλος Πιέρρος: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Νοεμβρίου 2022 15:30

Δεν είναι πια μαζί η Χριστίνα Βραχάλη και ο Παύλος Πιέρρος, όπως όλα δείχνουν.

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν στη σχέση της δημοσιογράφου Χριστίνας Βραχάλη και του ηθοποιού Παύλου Πιέρρου.

Το ζευγάρι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life» αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρα από τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών στο Instagram, ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλο.

Υπενθυμίζεται ότι γνωρίστηκαν πέρσι στο Open όταν ο Πιέρρος συμμετείχε στο σίριαλ του καναλιού «Τελευταία ώρα».

Οι δυο τους επισκέπτονταν συχνά στην Κύπρο όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα της σειράς.

Αυτή τη σεζόν ο Πιέρρος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», ενώ από τη δική της πλευρά, η Βραχάλη συνεχίζει στο αθλητικό τμήμα του Open.

Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα περί χωρισμού τους.

Από εκεί και πέρα, παλαιότερα ο Πιέρρος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί αρκετές φορές σεξουαλική παρενόχληση για να πάρει ρόλο.

«Μου είχαν ζητήσει να είμαι σε παράσταση ολόγυμνος, το πρόβλημα ήταν μέχρι να βγω στη σκηνή. Ήμουν σε παράσταση και έπαιρνα λιγότερο από 2,40 ευρώ για τα εισιτήρια στο μετρό»,

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά και για τις κακοποιητικες συμπεριφορές που έχει δεχθεί κατά την διάρκεια των θεατρικών του συνεργασιών οι οποίες ήταν τόσο σοβαρές που τον οδήγησαν ακόμα και στο νοσοκομείο.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, όπου με στοίχειωσε για αρκετό καιρό. Ήταν πολύ σοβαρό με οδήγησε σε κρίση πανικού, δεν ήξερα τι είναι αυτό το πράγμα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή, νόμιζα ότι πεθαίνω, με πήρε το ασθενοφόρο.

Οι υπεύθυνοι αλλά και οι άνθρωποι που είχαν το θέατρο ένιωσα σαν να παίζουν τη ζωή μου κορόνα γράμματα, έδειξαν τρομακτική αδιαφορία. Θα μπορούσε να είχα πάθει καρδιακή προσβολή και να έμενα στα χέρια τους.

Μπήκα στη διαδικασία να κινηθώ νομικά αλλά για κάποιος γραφειοκρατικούς λόγους αλλά και επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια, δεν πήρα ποτέ τις καταγγελίες για να τις καταθέσω στο σωματείο. Μου είχε γίνει ανήθικη πρόταση για να πάρω δουλειά, αλλά και σε κάστινγκ έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και άσεμνες χειρονομίες», ανέφερε.