Ελένη Μενεγάκη: Εγκωμιαστικά σχόλια για τις φωτογραφίες της πεθεράς της, Λιλίκας Παντζοπούλου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Νοεμβρίου 2022 10:46

Η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη και μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα Πανζοπούλου ασχολείται με τη φωτογραφία.

Η Λιλίκα Πανζοπούλου διατηρεί λογαριασμό στο Instagram και εκεί συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από τοπία που απαθανατίζει.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη αποτελεί την κορυφαία, ίσως, θαυμάστριά της. Την ακολουθεί και συχνά κάνει εγκωμιαστικά σχόλια σε αναρτήσεις της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lilika mantzika (@lilika.mantzika)

Πρόσφατα, η Παντζόπουλου δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες με τη θάλασσα να κυριαρχεί.

Η Μενεγάκη έγραψε θετικά σχόλια όπως και πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lilika mantzika (@lilika.mantzika)

Ξεχωριστή σχέση έχει αναπτύξει η Μενεγάκη με τη Λιλίκα Παντζοπούλου, τη μητέρα του συζύγου της, Ματέο. Η πεθερά της παρουσιάστριας είναι κόρη του βιομηχάνου Ελευθέριου Μαντζίκα, ο οποίος υπήρξε ένας από τους ιδρυτές της «Μίσκο» και της Μαρίνας Ντίσκου.

Ο πατέρας της ανέλαβε την εταιρεία ζυμαρικών το 1962 και κατάφερε να την… εκτοξεύσει και να την καταστήσει μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες στην Ελλάδα. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η Παντζοπούλου διαθέτει τεράστια οικονομική επιφάνεια χάρη στα κέρδη της επιχείρησης. Η περιουσία της είναι μεγάλη και της επιτρέπει να ζει άνετη ζωή στην αγαπημένη της Άνδρο, όπου κατοικεί μόνιμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lilika mantzika (@lilika.mantzika)

Πρόκειται για γυναίκα χαμηλών τόνων. Προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάτι που ισχύει και για τον γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχή της γνωριμίας τους, η Μενεγάκη και η πεθερά της δεν τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου ήρθαν πιο κοντά και πλέον οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές και χαρακτηρίζονται από αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση.