Άννα Πρέλεβιτς: Άλλαξαν τα σχέδια του γάμου της με το Νικήτα Νομικό

Συντάκτης: Newsroom

7 Νοεμβρίου 2022 13:46

Άννα Πρέλεβιτς: Άλλαξαν τα σχέδια του γάμου της με το Νικήτα Νομικό

Την Άννα Πρέλεβιτς συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας ρωτήθηκε για τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό. Όπως αποκάλυψε η ίδια, τα πλάνα τους έχουν αλλάξει λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων ωστόσο, έχει καταλήξει στο νυφικό που θα φορέσει.

«Δε ξέρουμε ακόμα πότε θα παντρευτούμε. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι αλλά έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εγώ φταίω γι’ αυτό. Δε βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που έχουμε βρει ο ένας τον άλλον…. Όταν είναι να γίνει θα γίνει.

Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες ναι. Ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δε θα είναι ένα… Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα» αποκάλυψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Δούκισσα Νομικού – Άννα Πρέλεβιτς: Η αλήθεια για τη σχέση τους προτού συγγενέψουν

H Δούκισσα Νομικού πρόκειται να συγγενέψει με την Άννα Πρέλεβιτς, η οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Νικήτα, αδελφό της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό πως θα παντρευτεί και έτσι οι δύο λαμπερές γυναίκες θα αποκτήσουν συγγένεια.

Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Πριν από λίγο καιρό, η Πρέλεβιτς, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», είχε μιλήσει ανοιχτά για τις σχέσεις της με την αδερφή του συντρόφου της, τη Δούκισσα Νομικού.

«Δεν σκέφτομαι το γάμο από μικρή αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο.

Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε αρχικά η Πρέλεβιτς.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με τον Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε.

Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα.

Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους».

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, καθώς πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να περάσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και την ευχάριστη έκπληξη γνωστοποίησε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο και οι δυο κατάλαβαν αμέσως πόσο ταιριάζουν, καθώς ο ένας έχει βρει στον άλλο το άλλο του μισό.

Η Άννα Πρέλεβιτς έκανε ένα Q&Α με τους διαδικτυακούς της φίλους, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν για το πότε θα γίνει ο γάμος της με την ίδια να απαντά: «Σίγουρα όχι αυτό το καλοκαίρι επειδή με ρωτήσατε πολλοί. Κορίτσια να ξέρετε ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι παντρεύομαι τον καλύτερο άνθρωπο της γης».