Όταν η “Μαντάμ Σουσού” μιλάει: “Ο Σεφερλής είναι ένα πράγμα τρίτης κατηγορίας, δεν μπορώ να το βλέπω”

12 Μαρτίου 2019 02:27

Yπάρχουν ηθοποιοί και ηθοποιοί. Σχολές και σχολές. Π.χ. η φλεγματική της Μ. Βρετανίας, η, της υπερβολής, των Ρώσων. Αυτά για τους info-maniacs. Υπάρχουν βεβαίως και σχολές και σχολές χιούμορ. Και η “Μαντάμ Σουσού”  Άννα Παναγιωτοπούλου, παρότι η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν ήθελε να πάω να δει τη “Μαντάμ Σουσού” στη δική της βερσιόν, αναφέροντας πως ήταν άβολο και για τις δύο, εκτίμησε -με τον τρόπο της- το εγχείρημά της.

“Ζητείται ψεύτης”

Τον Μάρκο Σεφερλή, πάλι, ούτε να τον βλέπει. Αναφερόμενη στην… πολύκροτη, τελικά, διασκευή τού “Ζητείται Ψεύτης”, όπου, μετά από σωρεία ανταλλαγών απόψεων -για να το πω κομψά- ανεβαίνει με τον Αλέξη Γεωργούλη, σχολίασε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού:

«Από το Σεφερλή δεν το συζητάω ότι θα είναι καλύτερος ο Γεωργούλης. Δεν το συζητάω. Για εμένα ο Σεφερλής είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να το βλέπω, μου φαίνεται τρίτης κατηγορίας ηθοποιός, κάνει αστεία σαχλαμάρες. Δεν κάνει επιθεώρηση, κάνει διάφορες μπούρδες, ότι να ‘ ναι». Αδιαφορεί, αηδιάζει η κυρία Άννα. Ναι. Απ’ ό,τι φάνηκε, αμφότερα.

ΝΤΟΝ.Α.