Η Σελήνη στους Διδύμους, μας φέρνει κοντά σε ανθρώπους εμπιστοσύνης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Νοεμβρίου 2022 08:30

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο δυναμιτίζει την επικοινωνία επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Δεν είναι εύκολο να εκφραστούμε ανεπηρέαστοι από τον συντηρητισμό και το έλλειμμα εμπιστοσύνης και αυτό μπορεί να έχει κόστος σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες καθώς είναι εύκολο είναι να λειτουργήσουμε με ξεροκεφαλιά προσπαθώντας να επιβάλουμε τις απόψεις μας.

Σημαντικό είναι να μην ξεπεράσουμε τα όρια γιατί η απολυτότητα είναι βέβαιο πως αποτελεί κακό σύμβουλο. Εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα που καλό είναι να ξεπεραστούν δείχνοντας μετριοπάθεια και προσαρμοστικότητα.

Στην προσωπική μας ζωή, καχυποψία και αμφιβολίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σκληρές εκφράσεις και λόγια που θα στενοχωρήσουν το ταίρι μας. Είναι προτιμότερο να μην εμπλακούμε σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να έχουν άμεση επιρροή στη σχέση μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ωθώντας μας να βρεθούμε με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούμε να εμπιστευτούμε. Είναι σημαντικό να ανταλλάξουμε απόψεις και να πάρουμε καινούργιες ιδέες για υποθέσεις που μας απασχολούν έντονα.

Ο κοντινός περίγυρος, όπως αναφέρει το σάιτ myastro, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις, όμως οφείλουμε να έχουμε και προσωπική αντίληψη των πραγμάτων αποφεύγοντας να παρασυρθούμε από κολακείες και προσωπικές επιδιώξεις των άλλων.

Το εμπόριο και η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσουν και σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας. Ας αξιοποιήσουμε τη γρήγορη αντίληψη και την πειθώ μας για να εντυπωσιάσουμε τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε.

Παράλληλα όμως είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από τη νευρικότητα και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε επικοινωνιακά λάθη.

Το βράδυ μπορεί να είναι ευχάριστο αρκεί να αξιοποιήσουμε προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα ανανεώσουν τη διάθεσή μας. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να μας κεντρίσουν την προσοχή ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μας…