Μπέλα Χαντίντ: Σοκάρουν οι φωτογραφίες με μελανιές και επιδέσμους στο νοσοκομείο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Νοεμβρίου 2022 09:20

Ανησυχία επικρατεί αναφορικά με την υγεία της Μπέλα Χαντίντ, η οποία ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της από νοσοκομείο.

Η 26χρονη καλλονή Μπέλα Χαντίντ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες στις οποίες βρίσκεται σε δωμάτιο νοσοκομείου.

Στο πρώτο στιγμιότυπο ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη, η οποία είναι γεμάτη επιδέσμους.

Στο δεύτερο, δείχνει τα μελανιασμένα πόδια της ενώ στην τελευταία υπάρχει μία σύριγγα με κόκκινο υγρό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που οδήγησε στο νοσοκομείο το μοντέλο, ενώ και η ίδια δεν έχει διευκρινίσει τι έχει συμβεί.

Εκπρόσωποι από ΜΜΕ έχουν επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να μάθουν ποια είναι η κατάστασή της. Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει δώσει καμία απάντηση.

Ωστόσο οι θαυμαστές της πιθανολογούν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της ή πρόκειται για κάποια θεραπεία.

Στο παρελθόν, είχε μιλήσει για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς πάσχει από τη νόσο του Lyme. Πρόκειται για μια βακτηριακή λοίμωξη που προκαλείται από το δάγκωμα μολυσμένου τσιμπουριού και αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά. 

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν το Σάββατο στη Σάντα Μόνικα. Η Χαντίντ βρέθηκε στο πλατό για την προγραμματισμένη της φωτογράφιση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάποιο πρόβλημα υγείας.

Από εκεί και πέρα, η Μπέλα Χαντίντ με πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram πόζαρε με τον σύντροφό της και επιβεβαίωσε τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Με δυο φωτογραφίες στο instagram της (στη μια μάλιστα ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί) το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα της σχέση με τον Μαρκ Κάλμαν.

Συγκεκριμένα, φορώντας μια κοντή φούστα και ένα φούτερ η Μπέλα Χαντίντ σήκωσε το ένα της πόδι και φίλησε τον αγαπημένο της δημόσια.

Η Χαντίντ προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Πιστεύω ότι αυτή η σχέση έχει κρατήσει, γιατί κρατάω κι εγώ χαμηλό προφίλ. Όταν δίνεις στους ανθρώπους χώρο να έχουν άποψη για θέματα τόσο προσωπικά, τα δηλητηριάζουν».