Νατάσα Παζαΐτη: Έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο υπό το βλέμμα του Κώστα Καραμανλή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Νοεμβρίου 2022 10:53

Στο θεατρικό σανίδι για καλό σκοπό ανέβηκε η Νατάσα Παζαΐτη, καθώς συμμετείχε στην παράσταση «Η θεία απ’ το Σικάγο» της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ARTE».

Η Νατάσα Παζαΐτη, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, το βράδυ του Σαββάτου συμμετείχε στην πρώτη της θεατρική παράσταση.

Είχε τον ρόλο της Ελένης και την παρακολούθησαν από κοντά τόσο ο Καραμανλής όσο και ο γιος τους, Αλέξανδρο, που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις.

Η Παζαΐτη είχε αποκαλύψει με ανάρτησή της στο Facebook ότι αποτελεί μέλος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ARTE» μαζί «με μια ομάδα από φίλους, ερασιτέχνες, μια παρέα επαγγελματιών, επιστημόνων, επιχειρηματιών, που αγαπάμε την τέχνη, την χαρά της δημιουργίας και ειδικά το θέατρο».

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το έργο. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωσή του πολλοί βρέθηκαν στα παρασκήνια και συζήτησαν με την Παζαΐτη, την οποία συνεχάρησαν για την εμφάνισή της.

Η σκηνοθεσία της παράστασης ανήκει στη Δήμητρα Δερμιτζάκη και τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία θα υποδύθηκε τη θεία από τη Σικάγο.

Τα έσοδα θα διατεθούν στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Η εταιρεία «ARTE» διοργανώνει δρώμενα και θεατρικές παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα των οποίων διατίθενται σε κοινωφελείς σκοπούς.

Στο Ηρώδειο βρέθηκε πρόσφατα η Νατάσα Παζαΐτη με αφορμή τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την ένωση «Μαζί για το παιδί».

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη πήγε στο Ηρώδειο με τα παιδιά της, Αλέξανδρο και Αλίκη και απόλαυσαν το πρόγραμμα της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η Παζαΐτη που ήταν ευδιάθετη, επέλεξε φόρεμα σε μπλε απόχρωση και midi μήκος, το οποίο συνδύασε με μαύρα platform sandals και μία εσάρπα σε μπλε και λευκές αποχρώσεις.

Υπενθυμίζεται πως τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού πέρυσι πέρασαν σε ελληνικά Πανεπιστήμια.

Συγκεκριμένα, η Αλίκη πέρασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενώ ο Αλέξανδρος Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Η Παζαΐτη και τα δίδυμα κάθισαν στις πρώτες σειρές των καθισμάτων στο Ηρώδειο.