Δώρα Χρυσικού: Μήνυση εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη και άλλων προσώπων για την υπόθεση της Ζέτας Δούκα

Συντάκτης: Newsroom

14 Νοεμβρίου 2022 13:31

Δώρα Χρυσικού: Μήνυση εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη και άλλων προσώπων για την υπόθεση της Ζέτας Δούκα

Στην Εισαγγελία βρέθηκε σήμερα, 14/11, η Δώρα Χρυσικού συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, κ. Στέλιο Παναγιωτάκη. Η ηθοποιός αποτελεί έναν από τους μάρτυρες υπεράσπισης της Ζέτας Δούκα στην αντιδικία με τον Γιώργο Κιμούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και για ηθική αυτουργία σε ψευδείς καταθέσεις εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη καθώς και εις βάρος άλλων προσώπων για ψευδείς καταθέσεις υπέρ του ηθοποιού.

«Θα υπερασπιστώ την αλήθεια μέχρι τέλους» δήλωσε η ηθοποιός αποφασισμένη ενώ όταν ρωτήθηκε για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, αρκέστηκε να πει «καλή επιτυχία».

Να σου θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες, στο Πταισματοδικείο Αθηνών είχαν βρεθεί η Χριστίνα Αλεξανιάν και ο Νίκος Ψαρράς, οι οποίοι κατέθεσαν για το συμβάν που είχε καταγγείλει η Ζέτα Δούκα τον Γιώργο Κιμούλυη.

Γιώργος Κιμούλης: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις Δούκα και Χρυσικού

Γιώργος Κιμούλης: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις Δούκα και Χρυσικού

Την απάντησή του έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης, μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου, σχετικά με τα όσα δήλωσαν πρόσφατα η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού σε τηλεοπτικές εκπομπές για τις αγωγές του.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί σε συνεντεύξεις τους, αναφέρθηκαν στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη και τον κατηγόρησαν πως μέσα από τις αγωγές του, τους ζητά υπέρογκα ποσά.

«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πως κρίνει αυτός» σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.