Έμιλι Ραταϊκόφσκι – Πιτ Ντέιβιντσον: Το νέο ζευγάρι στη σόουμπιζ!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Νοεμβρίου 2022 11:37

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο Πιτ Ντέιβιντσον φαίνεται ότι αποτελούν το νέο «καυτό» ζευγάρι της σόουμπιζ!

Η εκρηκτική Ρωσίδα Έμιλι Ραταϊκόφσκι μετά το διαζύγιο με τον Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ, βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού Πιτ Ντέιβιντσον, που επίσης έχει χωρίσει πρόσφατα.

«Ο Πιτ και η Έμιλι βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες. Είναι στα πρώτα στάδια η σχέση τους, όμως αρέσει πολύ ο ένας στον άλλο», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στη «US Weekly».

Όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και η έλξη μεταξύ τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή.

«Ο Πιτ κάνει την Έμιλι να γελάει πολύ και σε εκείνον αρέσει το πόσο έξυπνη είναι», τόνισε.

https://twitter.com/rylicsmag/status/1592259072086056962?s=20&t=pabCe0xx-mkj409hr2G_SA

Οι πρώτες πληροφορίες για το φλερτ άρχισαν να κυκλοφορούν το βράδυ του Σαββάτου καθώς εθεάθησαν να περπατούν χέρι – χέρι στους δρόμους του Μπρούκλιν.

Πάντως, πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο δήλωνε πως απολαμβάνει την ελευθερία της μετά τους τίτλους τέλους που μπήκαν στον γάμο της.

Λίγο καιρό μετά την έκδοση του διαζυγίου της, από τον πρώην σύζυγό της Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ, η Ραταϊκόφσκι μίλησε στο περιοδικό «Variety».

Μεταξύ άλλων, η Ρωσίδα ανέφερε: «Ένα από τα πράγματα που γράφω στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου μου ‘My Body’, έχει να κάνει με τον έλεγχο και την κατανόηση.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος, είναι να έχεις κάποιον έλεγχο του εαυτού σου και να αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους».

Σε άλλο σημείο είπε: «Είμαι πρόσφατα single, για πρώτη φορά στη ζωή μου, και απλώς νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία μου και δεν ανησυχώ υπερβολικά για το πώς με αντιλαμβάνονται οι άλλοι».

Τέλος, πρόσφατα η Ραταϊκόφσκι παρουσίασε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram της νέα της συλλογή εσωρούχων και μαγιό.

Η 31χρονη καλλονή εθεάθη σε αρκετές νέες πόζες που μοιράστηκε στα social media καθώς διαφήμισε τα νέα εσώρουχα σε λεοπάρ μοτίβο που περιλαμβάνουν σουτιέν, εσώρουχα και φόρεμα.