Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι μονή, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»

Συντάκτης: Newsroom

16 Νοεμβρίου 2022 15:20

Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι μονή, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»

Η Αννίτα Ναθαναήλ άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε πως οι δυο της κόρες έχουν φύγει από το σπίτι και πλέον σπουδάζουν πλέον στο Los Angeles, αλλά αναφέρθηκε και στους χωριστούς δρόμους που αποφάσισε να πάρει με τον σύζυγός της, Κρις Χάμπερτ.

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Los Angeles. Τα κορίτσια σπουδάζουν στην Αμερική, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν τα όνειρό τους. Κατάφεραν και οι δύο το ακατόρθωτο γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπεις σε αυτά τα πανεπιστήμια. Έφερα εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο της μάνας» ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ για τις κόρες της.

«Είμαι πολύ κοντά τους, το ίδιο και ο Κρις και έχουμε την υψηλή επιστασία. Ποσό γρηγορά πέρασαν τα χρόνια. Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει , έχω δακρύσει και είχα πάντα τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι» εξομολογήθηκε η επιχειρηματίας.

Η Αννίτα Ναθαναήλ αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Γενικά είμαι πάρα πολύ μονή. Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας. Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου όλη μέρα. Έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα κάθε μέρα και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι πρότινος δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω. Να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές. Είμαστε ξέρεις…».