Φαίη Σκορδά: Οι μετρημένες αναφορές στην προσωπική της ζωή μέσα από το «Πρωινό μας»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Νοεμβρίου 2022 09:41

Φαίη Σκορδά: «Έχω αισθανθεί ότι θέλω να σταματήσω από την τηλεόραση»

Η Φαίη Σκορδά έχει κάνει ελάχιστες αναφορές στην προσωπική της ζωή στη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία φέτος μεταπήδησε από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ και είναι η οικοδέσποινα στην εκπομπή «Πρωινό μας», δεν έχει μιλήσει παρά ελάχιστες φορές για τον ιδιωτικό της βίο.

Γενικά, μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, μόνο μια σχέση της έχει γίνει γνωστή κι αυτή χωρίς πολλές λεπτομέρειες.

Στον τηλεοπτικό «αέρα» φέτος, έχει αναφερθεί στη ζωή της με έμμεσο τρόπο στην εκπομπή της 26ης Σεπτεμβρίου οπότε έκανε έναρξη με το τραγούδι «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα», του Αντώνη Ρέμου, τονίζοντας πολλές φορές ότι πρέπει να ακούμε την καρδιά μας.

«Καλημέρα! Καλή εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα όλη η ομάδα του ‘Πρωινού μας’. Με Αντώνη Ρέμο. Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο. Κορίτσια μου, σας το αφιερώνω αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω γιατί. Να ακούμε την καρδιά μας, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό; Τι να σας πω τώρα… καταλαβαίνετε! Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω. Έρχεται κάποια στιγμή όμως… Μα δεν πρέπει να μας πηγαίνει η καρδιά;» είχε πει τότε.

Την επόμενη ημέρα, υπό τους ήχους του κομματιού «Αμαρτωλά σου μάτια», του Θοδωρή Φέρρη ανέφερε: «Κάπου εγώ το αφιερώνω, τι θες; Δεν έχω εγώ προσωπική ζωή;» είχε αναφέρει με χαμόγελο.

Δυο εβδομάδες αργότερα, σε συνέντευξη με τη Σοφία Αλιμπέρτη, σημείωσε: «Πέρασα μία φάση που πίστευα ότι δεν υπάρχει αγάπη και έρωτας, ότι δεν υπάρχει τίποτα. Πια θεωρώ ότι δεν είναι έτσι».

Πρόσφατα, με αφορμή συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού, σημείωσε: «Παλαιοτέρα γινόντουσαν περισσότερα προξενιά και κρατούσαν… Θέλω να πω ότι εγώ πιστεύω πολύ στην αγάπη και τον έρωτα, που δεν θεωρούμαι πετυχημένη σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ να παύω να πιστεύω στο ιδανικό… θέλω έτσι να είναι για τους άλλους γιατί αυτό μου δίνει αισιοδοξία και χαρά».

Τέλος, προχθές και έπειτα από συνέντευξη της Κατερίνας Στανίση, η οποία μίλησε για τη μοναξιά, η Σκορδά επεσήμανε: «Εμένα με φοβίζει η μοναξιά… Παρότι η ίδια πάει αγκαλιά με τη μοναξιά και παίρνει δύναμη από την πίστη της. Εκείνη μπορεί να είναι καλά εγώ όμως… με αγάπη το λέω… όταν το βλέπω ή επειδή φοβάμαι για μένα, δεν ξέρω. Είναι ωραίο να έχεις τον άνθρωπό σου».