Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Παντρεύεται η «Ελένη» από τη «Γη της Ελιάς»! Η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

Συντάκτης: Newsroom

21 Νοεμβρίου 2022 14:05

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Παντρευέται η «Ελένη» από τη «Γη της Ελιάς»! Η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

H Ιζαμπέλλα Φούλοπ που πρωταγωνίστησε στη «Γη της Ελιάς» διοργάνωσε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ένα πάρτι για τα γενέθλιά της και θα της μείνει αξέχαστο αφού την ημέρα του πάρτι γενεθλίων ο αγαπημένος της, Γιώργος Δερβίσης της έκανε πρόταση γάμου!

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ δέχτηκε πρόταση γάμου από τον πολίστα σύντροφό της, Γιώργος, ο οποίος με την βοήθεια των φίλων του είχε σχεδιάσει τα πάντα προκειμένου να μην το καταλάβει τίποτα η ηθοποιός και να την εντυπωσιάσει!

Η πρόταση γάμου έγινε παραδοσιακά! Ο πολίστας έβγαλε από την τσέπη του το κουτάκι με το δαχτυλίδι, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου!

Η ηθοποιός είπε το πολυπόθητο «ναι» ενώπιων των φίλων και συνεργατών από τη Γη της Ελιάς και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να κλαίει από χαρά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Σπύρος Νικολαΐδης, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Λίαμ Άιρλαντ, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Μανώλης Κλωνάρης και ο νέος coach του GNTM, Χρήστος Μπίρμπας.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, η ηθοποιός ήταν στο πλευρό του Γιώργου σε όλη την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020», όπου η εθνική ομάδα ανδρών στο πόλο κέρδισε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.