Ψυχράμη – Μακαλιάς: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά! – Η «on air» συγκίνηση του παρουσιαστή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Νοεμβρίου 2022 11:57

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, οι οποίοι έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Η ηθοποιός Αντιγόνη Ψυχράμη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο της Δημήτρη Μακαλιά, όπως έκανε γνωστό η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία και συμμετέχει ο τελευταίος.

Μάλιστα, οι συνεργάτες του ηθοποιού και παρουσιαστή ετοίμασαν μια ιδιαίτερη έναρξη για την εκπομπή, προκειμένου να ευχηθούν στο ζευγάρι για το χαρμόσυνο γεγονός με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Συγκεκριμένα, άπαντες κράτησαν ροζ χαρτόνια, τα οποία έγραφαν: «Δημήτρη και Αντιγόνη, να σας ζήσει η μικρή. Να είναι γερή και τυχερή. Με πολλή αγάπη».

Λίγο αργότερα, ο Μακαλιάς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Έχουμε κοιμηθεί λίγο, όπως καταλαβαίνεις και από τη φωνή. Είναι δύσκολα τα πρώτα 24ωρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι και πολύ κουρασμένοι, αλλά είναι υπέροχα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά, σας ευχαριστούμε πολύ. Μας συγκινείτε πολύ. Είχαμε κι εμείς αγωνία. Η μπέμπα δεν έκλαψε, μόνο εγώ και η Αντιγόνη κλαίγαμε.

Η μικρή μοιάζει πολύ στον γιο μας, είναι σαν να βλέπουμε ξανά τον Χάρη. Τι να σου πω; Δεν ξέρω. Το λιγότερο που μας απασχολεί είναι σε ποιον μοιάζει».

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ήδη ένα παιδί, τον Χάρη. Γεννήθηκε το 2017, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους.

Πρόσφατα, ο Μακαλιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του, καρπό του έρωτά του με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

«Όλοι με το κορίτσι μου λένε ότι με το κορίτσι θα είναι διαφορετικά, γιατί με τον μπαμπά έχουν άλλη σχέση, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τον γιο μου. Βρίσκω την ευτυχία σε πολύ απλά πράγματα καθημερινά. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, τη γυναίκα και το παιδί μου, νιώθω πολύ πλήρης», σημείωσε.