Μπέσσυ Αργυράκη: «Μια τραγουδίστρια “έκοψε” τη στροφή μου στο λαϊκό τραγούδι»

Συντάκτης: Newsroom

24 Νοεμβρίου 2022 15:01

Μπέσσυ Αργυράκη: «Μια τραγουδίστρια “έκοψε” τη στροφή μου στο λαϊκό τραγούδι»

Στην εκπομπή «Breakfast @Star» μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την εμπειρία της στο κρατητήριο αλλά και την τραγουδίστρια που της έκοψε την καριέρα στο λαϊκό τραγούδι.

«Έχω κάνει κρατητήριο. Είχαμε βρεθεί στην Πολωνία με την πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και μέσα στο λεωφορείο δεν βγάλαμε εισιτήρια, γιατί είχαμε πιάσει την πάρλα. Μας έπιασαν και μας έβαλαν ένα πρόστιμο, μας πήγαν για λίγο στο κρατητήριο και μας κρατήσαν για μια δυο ώρες. Έλεος, για κάτι ελάχιστα χρήματα. Και έτσι πέρασα και αυτή την εμπειρία», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε μια τραγουδίστρια που την εμπόδισε να ασχοληθεί με το λαϊκό τραγούδι δίχως όμως να αποκαλύπτει το όνομά της.

«Κάποια στιγμή υπήρξε μια τραγουδίστρια μου “έκοψε” τη στροφή μου στο λαϊκό τραγούδι. Δεν θα την πω όμως. Είναι ακόμα ενεργή, βέβαια, αλλά δεν θα πω το όνομα της».

Μπέσσυ Αργυράκη για Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Τον ζήλευα γιατί όλα τα κορίτσια έτρεχαν από πίσω του»

Μπέσσυ Αργυράκη για Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Τον ζήλευα γιατί όλα τα κορίτσια έτρεχαν από πίσω του»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τις άγνωστες ιστορίες από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

«Όταν ήμουν 11 χρονών, η μαμά μου και μια θεία μου με πήγαν στα “Ταλέντα” του Οικονομίδη. Όταν ήμουν 13 χρόνων έλαβα μέρος στο φεστιβάλ του Γιώργου Ματαράγκα κερδίζοντας το πρώτο βραβείο» είπε αρχικά.

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς αποκάλυψε, πως ξεκίνησαν ως συνεργάτες και ύστερα ήταν μαζί για 7 χρόνια: «Τον ζήλευα γιατί όλα τα κορίτσια έτρεχαν από πίσω του», ενώ τόνισε πως οι δυο τους είχαν τραγουδήσει μαζί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1975, κέρδισαν το πρώτο βραβείο.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε επίσης και για τη σχέση της με την Ιαπωνία: «Εκπροσώπησα την Ιαπωνία στο φεστιβάλ τους και τραγούδησα καλύτερα από τις Ιαπωνέζες τραγουδίστριες. Το “Τoshihico” πήρε το δεύτερο βραβείο και ακολούθησε ένας δίσκος με 12 ιαπωνικά τραγούδια».

Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη 38 χρόνια και έχει δύο παιδιά και όπως λέει ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά». Ο γάμος τους ήρθε έπειτα από 6 μήνες γνωριμίας και έφερε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί τον Άγγελο: «Όταν έμεινα έγκυος χάρηκα πολύ γιατί ήθελα να γίνω μάνα. Ο άντρας μου προβληματίστηκε γιατί ήμασταν ανύπαντροι».

«Είπα “πάμε τώρα και για το κοριτσάκι” και πράγματι ήρθε η Εβελίνα» συνέχισε.

Σχετικά με το Dancing with the Stars όπου και συμμετείχε, η ίδια τόνισε πως ο σύζυγός της την αποθάρρυνε πολύ: «Η Εβελίνα μου είπε “προχώρα, θα το πετύχεις”» πρόσθεσε, ενώ σημείωσε πως συνεχίζει να κάνει ακόμη μαθήματα χορού και αποκάλυψε πως το όνειρό της είναι να παίξει σε μιούζικαλ.