«The Voice»: Η Λένα Ζευγαρά και ο Good Job Nicky μπαίνουν στο talent show

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Νοεμβρίου 2022 10:59

Αέρας ανανέωσης πνέει στο «The Voice» του ΣΚΑΪ, στο οποίο θα μπουν νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τη Λένα Ζευγαρά και τον Good Job Nicky!

Η «Acun Medya», παραγωγός του «The Voice», το οποίο προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ για έβδομη σεζόν, αποφάσισε να φέρει νέους τραγουδιστές, οι οποίοι θα συνεργαστούν με τους κριτές του talent show στην επόμενη φάση.

Έτσι, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, της Ελενας Παπαρίζου, του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Πάνου Μουζουράκη θα μπουν ως γκεστ η Λένα Ζευγαρά και ο Good Job Nicky.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real», δίπλα στον Ρουβά για να τον βοηθήσει στη φάση των pair-ups, θα έρθει η Ζευγαρά. Αντίστοιχα, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού θα σταθεί με ειδικό ρόλο ο Good job Nicky, κατά κόσμον Νικόλας Βαρθακούρης και γιος του Γιάννη Πάριου.

Η Ζευγαρά και ο Good Job Nicky θα μπουν στα επεισόδια μετά τα Χριστούγεννα, όταν οι κριτές θα έχουν πλέον επιλέξει τα πρόσωπα στις ομάδες τους και θα αναλάβουν να τα κοουτσάρουν ανά δυάδες στα pair-ups.

Από εκεί και πέρα, το βράδυ της Κυριακής στη σκηνή του «The Voice» βρέθηκε η Μαρίνα Χατζηγρηγόρη. Η 16χρονη διαγωνιζόμενη, λίγο πριν από την εμφάνισή της, διηγήθηκε μια πολύ συγκινητική και αισιόδοξη ιστορία ζωής, προκαλώντας συγκίνηση σε όλους.

Στο εισαγωγικό της απόσπασμα, εξομολογήθηκε πως «πάω στη Β’ Λυκείου και θέλω να ασχοληθώ με την ψυχολογία. Με την ψυχολογία θέλω να ασχοληθώ λόγω ενός γεγονότος που είχε συμβεί σε μένα στο σχολείο πριν από δύο χρόνια. Λόγω βάρους και κιλών τα παιδιά με κορόιδευαν και γενικά είχα στιγματιστεί λόγω αυτού. Εκείνο τον καιρό δεν πέρασα καθόλου καλά, τους άφησα να με προσβάλλουν και να με θίξουν. Γενικά ήμουν εντελώς αδύναμη, δεν ήμουν καθόλου δυναμική και σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ η μουσική.

Πήγαινα στο σχολείο και φορούσα τα ακουστικά μου για να απομονωθώ, να μείνω μόνη μου, να μην ακούω κανέναν. Πήγαινα στο σπίτι ξανά με τη μουσική και τα ακουστικά μου. Ευτυχώς έχω δύο γονείς που με έχουν θωρακίσει, με έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ σωστά και ευτυχώς δεν κράτησε όλο αυτό για πολύ και πέρασε. Αυτό ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω να ασχολούμαι με την μουσική, να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής και κιθάρας και να έρθω στο Voice» συμπλήρωσε.

Η Χατζηγρηγόρη κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα βρίσκεται στην ομάδα του Μουζουράκη.