Γεννητούρια για την Μαίρη Συνατσάκη – Στο πλευρό της ο Ίαν Στρατής

Συντάκτης: Newsroom

30 Νοεμβρίου 2022 15:52

Γεννητούρια για την Μαίρη Συνατσάκη - Στο πλευρό της ο Ίαν Στρατής

Μπορεί η γνωριμία τους να μετρά αρκετά χρόνια, ωστόσο οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πριν από ενάμιση χρόνο περίπου όπου και αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή και φαίνεται πως ταίριαξαν απόλυτα.

Η επισημοποίηση της σχέσης τους είχε έρθει λίγο πριν την θεατρική τους πρεμιέρα, σε ανύποπτο χρόνο, όταν το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε για πρώτη φορά στο instagram τρυφερό στιγμιότυπο δίπλα στον Ίαν Στρατή.

Λίγο μετά ήρθε και η συγκατοίκηση ενώ η infuencer, τώρα πια, είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Αυτή την στιγμή η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται στην τελική ευθεία της κύησής της, όπως αποκάλυψε και η ίδια με κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης 29/11, η Μαίρη ανάρτησε φωτογραφίες από τις βαλίτσες που ετοίμασε για το μαιευτήριο οπότε…από ώρα σε ώρα, από μέρα σε μέρα, το μωρό θα έρθει…

Μαίρη Συνατσάκη: Το χρώμα στο παιδικό δωμάτιο που… προδόθηκε το φύλο του μωρού

Πολύ σύντομα η Μαίρη Συνατσάκη και ο αγαπημένος της Ίαν Στρατής θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλο διάστημα μαζί, η μοίρα φαίνεται όμως πως της επιφύλασσε πολύ όμορφα σχέδια…

Η εγκυμονούσα αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube, έχει αρχίσει να φτιάχνει το παιδικό δωμάτιο.

Αυτό, που έκανε εντύπωση στους διαδικτυακούς της φίλους είναι η ταπετσαρία, που έχει επιλέξει η Μαίρη να βάλει στο δωμάτιο, αφού εμπεριέχει πολλά χρώματα, επομένως προδίδεται το φύλο του παιδιού;

Υπερισχύει η άποψη γενικά, πως το ροζ είναι πιο έντονο στον τοίχο, άρα πως η Μαίρη έχει κοριτσάκι στην κοιλίτσα της, κάτι όμως που η ίδια αρνείται να επιβεβαιώσει. Επειδή όμως υπάρχουν και άλλα στόματα, έχει γίνει γνωστό το φύλο αλλά και η νονά του παιδιού.

Μαίρη Συνατσάκη: Αντίστροφη μέτρηση για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού – Όλες οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος μέχρι τη στιγμή που η Μαίρη Συνατσάκη θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η επιχειρηματίας που έχει επιλέξει να αποκαλύψει μόνο στα πολύ κοντινά της πρόσωπα το φύλο του μωρού που περιμένει, μοιράζεται καθημερινά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram κάποιες από τις ανησυχίες και τα άγχη της, αλλά και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες και οι φορές που η Μαίρη Συνατσάκη όταν δεχθεί κάποια ερώτηση ή σχόλιο που θα την κάνει να νιώσει λίγο παραπάνω πίεση ή κάπως άβολα, θα το μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, οι οποίοι φαίνονται πως σέβονται απόλυτα την επιθυμία της να είναι όσο πιο χαλαρή και ήρεμη γίνεται σε αυτό το ταξίδι προς τη μητρότητα.

Κάπως έτσι άλλωστε έγινε και η αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν για αρκετό καιρό περί εγκυμοσύνης, η Μαίρη Συνατσάκη το γνωστοποίησε, μέσω μιας κοινής φωτογραφίας της με τον Ίαν Στρατή, όταν έκρινε πως είναι έτοιμη!

Έκτοτε, η Μαίρη Συνατσάκη έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της, στις οποίες απεικονίζεται η φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ η μοναδική δημόσια εμφάνιση που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα ήταν στην παρουσίαση της νέας της συλλογής με παπούτσια.