Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Συντάκτης: Newsroom

2 Δεκεμβρίου 2022 15:30

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τα φετινά Χριστούγεννα για την Κατερίνα Παπουτσάκη δε θα θυμίζουν σε τίποτα εκείνα των προηγούμενων ετών.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το διαζύγιο της ηθοποιού από τον Παναγιώτη Πιλαφά μετά από δέκα χρόνια γάμου και δυο παιδιά. Παρά τη μεγάλη αυτή αλλαγή που έχει έρθει στη ζωή της όμως, η Κατερίνα Παπουτσάκη δείχνει να έχει βρει και πάλι τα πατήματά της ενώ βρίσκεται και σε μια πολύ καλή επαγγελματική φάση.

Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίζεται σε γνωστή μουσική της Αθήνας ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να συμμετάσχει και στο Xριστουγεννιάτικο musical Scrooge & Ghosts & Rock ‘n’ Roll.

Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” συνάντησε την Κατερίνα Παπουτσάκη έξω από τη μουσική σκηνή που εμφανίζεται και εκείνη μίλησε για τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το διαζύγιό της.

«Είμαι καλά… Είμαι πολύ καλά. Είναι μια καινούργια συνθήκη. Πάμε καλά, προσαρμοζόμαστε… Δε χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες» αρκέστηκε να πει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Περίμενα ότι θα πάρει έκταση το διαζύγιο αλλά να μη δώσουμε άλλη»

H Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε, για μία ακόμη φορά, στο διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξη για το μέλλον.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Παλλάς η θεατρική παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων», στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στις κάμερες και ρωτήθηκε ξανά για τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία, Παναγιώτη Πιλαφά.

«Περίμενα ότι θα πάρει έκταση το διαζύγιό μου αλλά δεν θα ήθελα να δώσουμε εμείς επιπλέον έκταση. Η επόμενη μέρα είναι πολύ θετική, χαρούμενη, αισιόδοξη, με σκέψη και ωριμότητα. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Υπάρχουν στιγμές που έχω δει το ποτήρι μισοάδειο. Τώρα το βλέπω μισογεμάτο», είπε αρχικά η Παπουτσάκη.

Και πρόσθεσε: «Τα Μέσα πια δεν λειτουργούν όπως παλιότερα. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, έχουν μαλακώσει, δεν υπάρχει αυτός ο κιτρινισμός πια κι αυτό είναι προς τιμήν σας. Αλλιώς είναι κάπως ανθρωποφαγικό».

Η Παπουτσάκη και ο Πιλαφάς αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, στη διάρκεια των οποίων απέκτησαν δύο παιδιά. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύναψαν σχέση στις αρχές του 2012.

Πάντως, γνωρίζονταν για χρόνια μέσα από κοινές παρέες αλλά επειδή ο Πιλαφάς απουσίαζε αρκετό καιρό στις ΗΠΑ δεν ήταν δυνατόν να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλον.

Η Παπουτσάκη είχε περιγράψει στο περιοδικό «People» πώς ήρθαν κοντά, λέγοντας: «Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά.

Η πλήρης απογοήτευση. Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο στο πάρτι και μου φάνηκε ενδιαφέρων. Μετά από τρεις ημέρες ‘τυχαία’ πέρασε από το ‘Trova’, το μαγαζί του αδερφού μου. Τις επόμενες ημέρες πήγα εγώ στο ‘Tranzistor’, το μαγαζί μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή και ο Παναγιώτης ήταν εκεί. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε τρεις ώρες. Εκεί καταλάβαμε ότι αυτό ήταν!».

Πάντως, αφού έγιναν ζευγάρι δεν άργησαν να παντρευτούν. Ο γάμος έγινε τον Αύγουστο του 2012 στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα.