Γιάννης Στάνκογλου: Τι είπε για την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Δεκεμβρίου 2022 11:10

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει αίσθηση, σημειώθηκε την Πέμπτη στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου. Όλα άρχισαν όταν ο ταξιτζής μπήκε σφήνα στη λωρίδα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, με αποτέλεσμα να τον «κλείσει» και να μην μπορεί να βγει και να συνεχίσει την πορεία του.

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός με τον Στάνκογλου να ζητά τον λόγο για τη συμπεριφορά του ταξιτζή και να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του προσπαθώντας να καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας για να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Τη στιγμή εκείνη, όμως, ο οδηγός του ταξί έβγαλε όπλο και άρχισε να τον απειλεί, ενώ πριν διαφύγει και εξαφανιστεί προσπάθησε και να τον πατήσει με το αμάξι του.

Ο ηθοποιός, πάντως, πρόλαβε και συγκράτησε τα στοιχεία του. Αμέσως μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

Ο ηθοποιός μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το περιστατικό και τόνισε πως ό,τι συνέβη περιγράφεται στην κατάθεσή του. Πάντως, ήταν μετρημένος στα λόγια του.

«Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω», σημείωσε αρχικά.

Και κατέληξε λέγοντας: «Αφήνω τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ μετά την παράσταση».

Από εκεί και πέρα, δεν έχει καταστεί δυνατόν να εντοπιστεί ακόμη ο ταξιτζής που σύμφωνα με την καταγγελία του Στάνκογλου, τον απείλησε με όπλο.

Ο οδηγός παραμένει άφαντος καθώς οι όποιες προσπάθειες έχουν καταβληθεί προκειμένου να βρεθεί, δεν έχουν αποδώσει καρπούς ως αυτή τη στιγμή.

Φυσικά, οι έρευνες από τις Αρχές για την εξεύρεσή του παραμένουν σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν νεότερα.