Βλαντή – Ντρίο: Έσταξαν… φαρμάκι η μία για την άλλη on camera!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Δεκεμβρίου 2022 11:27

H Ραμόνα Βλαντή και η Μέγκι Ντρίο ήρθαν σε νέα σκληρή κόντρα και αντάλλαξαν σκληρά λόγια μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Αρχικά, η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για τη Μέγκι Ντρίο έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε και η αντίδρασή της ήταν εκρηκτική.

«Δεν ασχολούμαι. Δεν θέλω να απαντήσω ξανά. Μη με ρωτήσετε ποτέ ξανά για κανένα από αυτά τα κορίτσια», ξέσπασε.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουν καμία σχέση με εμένα, δεν θέλω να απαντήσω. Δεν τις βλέπω! Δεν τις ξέρω, δεν χαιρετιόμαστε, δεν τις γνωρίζω»!

Από τη δική της πλευρά, η Ντρίο ανέφερε: «Γιατί, εγώ την είδα ποτέ; Την παρατήρησα ποτέ; Η μόνη που με αναφέρει παντού είναι εκείνη, όχι εγώ. Εάν δεν με ανέφερε, δεν θα την θυμόμουν καν».

Από εκεί και πέρα, η Βλαντή έκανε πρόσφατα δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για το «Greece’s next top model», ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, σημειώνοντας πως θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί της στο μέλλον.

Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» πήρε θέση και για το bullying, το οποίο δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους πρώτους κύκλους του ριάλιτι μοντέλων.

«Όλοι είναι με ένα χαμόγελο μπροστά από την κάμερα. Από πίσω όμως; Εγώ ξέρω για τον χώρο της μόδας. Εγώ πιστεύω πάντα ότι πίσω από μία διπλωματική φιγούρα κρύβεται μια γατούλα που βγάζει τα νύχια και γρατζουνάει», σημείωσε η Βλαντή σχετικά με το ενδεχόμενο η Καγιά να είναι το πρόσωπο που έκανε bullying στην Παπαγεωργίου.

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί με την κριτή του «GNTM» στο μέλλον, απάντησε ως εξής: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εγώ τη θαυμάζω την κυρία Καγιά, δεν έχω τίποτα απολύτως μαζί της. Έχω με κάποια πράγματα που λέει, θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε ποτέ να συνεργαστεί μαζί μου αλλά λέμε τώρα».