Παναγιώταρου – Σχίζας: Πήγαν χωριστά σε εκδήλωση και κίνησαν… υποψίες!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Δεκεμβρίου 2022 10:44

Παναγιώταρου - Σχίζας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Ερωτηματικά προκάλεσε το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έφτασαν χωριστά στην τελευταία εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας καταφτάνουν πάντα μαζί στον προορισμό τους όταν πραγματοποιούν κοινή έξοδο όμως την την τελευταία φορά αυτό δεν συνέβη.

Για την ακρίβεια, εκείνος έφτασε λίγη ώρα νωρίτερα από τη σύντροφό του, κάτι που έκανε κάποιους να πιστέψουν ότι ίσως να υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους αν και η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι πως πρόκειται για αγαπημένο ζευγάρι. 

Εντούτοις, η εξήγηση ήταν σαφώς πιο απλή. Η Παναγιώταρου καθυστέρησε να ετοιμαστεί και αποφάσισαν να χωριστούν για να μην φτάσουν και οι δύο αργοπορημένοι.

Πριν από περίπου δύο μήνες, η Παναγιώταρου και ο Σχίζας έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους. Η ξανθιά καλλονή και ο νικητής του «Survivor» εδώ και λίγο καιρό µένουν µαζί στο Παγκράτι και ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Ο Σχίζας,  σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα «Secret »επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση δηλώνοντας μάλιστα πως η συγκατοίκηση κυλάει τέλεια.

«Μένουµε πλέον µαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί», αποκάλυψε ο Σχίζας.

Ο ίδιος στάζει µέλι όταν µιλάει για την Παναγιώταρου και απαντά σε όσους τη θεωρούν απλώς µια Barbie: «Μπορεί λόγω της εµφάνισής της να νοµίζουν κάποιοι ότι είναι απλώς µια Barbie, που τα περιµένει όλα έτοιµα, αλλά είναι το άκρως αντίθετο. Είναι µια γυναίκα πάρα πολύ δυναµική, που δουλεύει από το πρωί µέχρι το βράδυ, τα καταφέρνει όλα µόνη της και δεν έχει ανάγκη κανέναν».

Ο Σχίζας απάντησε και για το ενδεχόµενο οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Ακόµα είναι νωρίς να µιλάµε για γάµο. Αλλωστε, ο γάµος δεν είναι κάτι πέρα από ένα χαρτί. Εµένα µε ενδιαφέρει να είµαστε αγαπηµένοι και ευτυχισµένοι. Εξάλλου, βλέπουµε ζευγάρια παντρεµένα που δεν είναι αγαπηµένα ούτε ερωτευµένα».