Αποστολία Ζώη: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της γάτας της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Δεκεμβρίου 2022 11:29

Η Αποστολία Ζώη έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή της σε κοινωνικό δίκτυο, ότι πέθανε η αγαπημένη της γάτα.

Η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της γάτας της, η οποία έχασε τη ζωή της από καρδιακή ανεπάρκεια.

Η Ζώη δεν έκρυψε τη στενοχώρια της και έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Καρδιακή ανεπάρκεια.. αυτό μου είπαν.. καρδιακό επεισόδιο και μέσα σε λίγες ώρες έφυγε το πλάσμα μου το όμορφο, η βασίλισσα μου, το παρεάκι μου.. Αυτή που ήξερε όλα μου τα μυστικά.. Που καταλαβαίναμε η μια την άλλη κι ας μην μιλούσαμε την ίδια γλώσσα..

Το αγχολυτικό μου κι αυτή που με χαρά γινόμουν η δούλα της καθημερινά.. Ποσά έχουμε ζήσει τόσα χρόνια.. Ξύπνησα σε άδειο σπίτι… Και είχα πει, δεν αντέχω άλλη απώλεια και δεν το είχα στο μυαλό μου καθόλου κι ας ήταν 16. Δεν αντέχεται ρε παιδιά.. Δεν αντέχεται…».

Η Ζώη αγαπάει τις γάτες και πριν από λίγο καιρό άνοιξε το σπίτι της για αδέσποτη γατούλα προκειμένου να την προφυλάξει από την κακοκαιρία.

«Μέσα βλέπετε τη Yoshi… Δεν χρειάζονται συστάσεις! Απ’ εξω είναι η Ginger ,που μας επισκέπτεται καθημερινά για να φάει, να πάρει χάδια και μετά να ξαναγυρίσει στην ελευθερία της.. Έχει το σπιτάκι της, το πιατάκι της και μια θέση στην καρδιά μας! Σήμερα, που έβρεχε καταρρακτωδώς δεν έμπαινε στο σπιτάκι της με τίποτα, όποτε αποφασίσαμε να την βάλουμε στο δικό μας σπίτι!!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη δημοσίευσή της.