Αργύρης Πανταζάρας: Ερωτευμένος ο πρωταγωνιστής του «Παράδεισου»; Στην Ιταλία με καλλονή ηθοποιό

Συντάκτης: Newsroom

11 Δεκεμβρίου 2022 09:45

Αργύρης Πανταζάρας: Ερωτευμένος ο πρωταγωνιστής του «Παράδεισου»; Το ταξίδι με ηθοποιό στην Ιταλία που «φούντωσε» τις φήμες

Ένα κοινό ταξίδι στην Ιταλία πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση.

Οι δυο ηθοποιοί την περασμένη χρονιά συνεργάστηκαν στην θεατρική παράσταση που σκηνοθετούσε ο Αργύρης Πανταζάρας, «Ιt’s not Romeo and Juliet». Εκεί φαίνεται πως οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια πολύ όμορφη σχέση που μόνο εκείνοι γνωρίζουν αν έχει μείνει σε φιλικό επίπεδο ή έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο τρυφερό.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, άλλωστε, πολλές φορές σε συνεντεύξεις του όταν τον ρωτούν για τα προσωπικά του αποφεύγει να απαντήσει δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να εκθέσει αυτό το κομμάτι.

Οι κοινές φωτογραφίες στα ίδια μέρη, πρόδωσαν το ταξίδι των δύο ηθοποιών, καθώς και οι δύο δημοσίευαν συνεχώς φωτογραφίες από ίδια τοπία αλλά και ίδια εστιατόρια.

Σε μια από τις αναρτήσεις του Αργύρη Πανταζάρα μάλιστα, όπως μπορείς να διακρίνεις φαίνεται και ένα γυναικείο χέρι με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, το οποίο, όπως θα δεις παρακάτω είναι της Σίσσυς Τουμάση.

Αργύρης Πανταζάρας: «Είτε τα θετικά είτε τα αρνητικά σχόλια δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι»

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «ο Παράδεισος των κυριών», μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα σειρά του alpha.

«Είναι μια συγκλονιστική και δύσκολη χρονιά. Δουλεύουμε ασταμάτητα. Εγώ ήμουν στο γύρισμα όταν παιζόταν, οπότε δεν γνωρίζω πώς πήγε».

«Το Twitter έχει πολύ πλάκα αλλά δεν μπορώ να το εμπιστευτώ με βεβαιότητα. Θα πω κάτι δικό μου, κάτι από τη δική μου προσωπικότητα. Είτε τα θετικά είτε τα αρνητικά σχόλια δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι!».

Τέλος ο ηθοποιός ρωτήθηκε για να το αν απαντά στα μηνύματα που δέχεται στα social media λέγοντας: «Δεν προλαβαίνω να απαντάω».

Αργύρης Πανταζάρας: Δείτε τον κούκλο αδερφό του

Αργύρης Πανταζάρας: Δείτε τον κούκλο αδερφό του

Τον Αργύρη Πανταζάρα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Αγριες Μέλισσες. Φέτος τον απολαμβάνουμε στον «Σασμό» του Alpha.

Ο Αργύρης Πανταζάρας όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις του αρέσει να περνάει χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα όπως τα αδερια του.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει τρία αδέρφια, την Ίριδα που είναι ηθοποιός, το Νίκο ο οποίος είναι φωτογράφος, ενώ ο μικρότερος βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ο Νίκος είναι καρμπόν με τον αδερφό του, Αργύρη Πανταζάρα.