Φαίη Σκορδά: Η αρχή ενός έρωτα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Δεκεμβρίου 2022 09:29

Η Φαίη Σκορδά πήγαινε να δει κάτι σπίτια. Πού να το περίμενε όμως πως εκεί στο ψάξιμο θα καραδοκούσε ο έρωτας.

Ας πάρουμε λίγο το στόρι από την αρχή. Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά όλο τον τελευταίο καιρό έψαχνε για σπίτια,για να επενδύσει για εκείνη αλλά και για τα παιδιά της.

Κάποια στιγμή μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξε σε δύο μεζονέτες στη Βούλα. Το επόμενο βήμα ήταν να επισκεφτεί γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο για να δει αν θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες αλλαγές που είχε στο μυαλό της για να προχωρήσει στην αγορά.

Εκεί όμως γνώρισε τον Χάρη. Έναν γοητευτικό σαραντάρη αρχιτέκτονα, εργένη, ευκατάστατο και με σπίτι στα νότια προάστια. Ο αρχιτέκτονας από την αρχή αρκετά διακριτικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του.

Μέσα από τις συναντήσεις τους για τις προτάσεις του και τις συμβουλές του για τη διαμόρφωση των σπιτιών, το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά με αποτέλεσμα κάτι τρυφερό να αρχίσει να αναπτύσσεται μεταξύ τους.

Προς το παρόν έχουν γίνει μία δύο έξοδοι σε παραλιακά απομονωμένα εστιατόρια προς Σούνιο μεριά. Τα διερευνητικά ραντεβού τους δείχνουν πως κάτι ωραίο μπορεί να αρχίσει αν δουν και οι δύο πως έχουν την απαραίτητη χημεία και αυτά που μπορεί να τους ενώσουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων είτε θετικών είτε αρνητικών.

Φαίη Σκορδά: «Είμαι θυμωμένη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν του μιλάω»

Η Σκορδά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε για το χωρισμό τους, απάντησε στο αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δούλευαν μαζί, μίλησε για τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό και τόνισε ότι με τον πρώην σύζυγό της έχουν καλές σχέσεις και παραμένουν οικογένεια.

«Για μένα δεν έχει αλλάξει η αξία της οικογένειας στη ζωή μου. Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να έχω χωρίσει. Δεν το ήθελα. Ούτε το θεώρησα ποτέ απλό, ούτε εύκολο.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα. Δεν το έκανα και είπα δεν πειράζει. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πήραμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές να ήταν κάπως τα πράγματα… ό,τι και να είναι είμαστε διαφορετικοί.

Από τη στιγμή, όμως, που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια. Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου», ανέφερε αρχικά η Σκορδά

«Το ότι εργαζόμασταν μαζί δεν έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση για να δώσω. Να το πω στον εαυτό μου σαν ελαφρυντικό. Είχαμε ένα κοινό στόχο. Απέκλιναν οι χαρακτήρες μας.

Δεν είναι μόνο θέμα του έρωτα. Γελούσα πολύ, περνούσα καλά μαζί του. Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος το μαύρο. Δεν μπορούσες να τα ενώσεις», κατέληξε η Σκορδά.