Δούκισσα Νομικού: «Σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της για την αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Συντάκτης: Newsroom

13 Δεκεμβρίου 2022 13:23

Δούκισσα Νομικού: «Σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της για την αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Λίγους μήνες μετά την αιφνίδια αποχώρησή της από το «Πρωινό», η Δούκισσα Νομικού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη βάφτιση των δυο παιδιών της, η οποία πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στην Μύκονο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ant1.

Θα τη δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση; «Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου» ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στη βάφτιση των παιδιών της, η Δούκισσα Νομικού απάντησε: «Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε».