Κόνι Μεταξά: Ενοχλήθηκε από ακόλουθο στο Instagram – «Θα μιλάω όπως μου βγαίνει, όποτε θέλω»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Δεκεμβρίου 2022 09:36

Η Κόνι Μεταξά ενοχλήθηκε από παρατήρηση που της έκανε μία ακόλουθός της στο Instagram και της απάντησε.

Η νεαρή τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά όταν γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιεί πολλές αγγλικές φράσεις ή λέξεις, καθώς έχει μείνει μεγάλο διάστημα στις ΗΠΑ, όπου σπούδασε.

Ωστόσο, μία φαν της θεώρησε πως αυτό είναι λάθος και της έστειλε μήνυμα ζητώντας από εκείνη να μιλάει ελληνικά.

Η Μεταξά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της και της απάντησε μέσα από ένα story, λέγοντας πως θα μιλάει όπως εκείνη θέλει.

«Ελληνικά κορίτσι μου να μιλάς», της έγραψε η ακόλουθός της.

«Γενικά, θα μιλάω όπως μου βγαίνει, όποτε θέλω. Οι Έλληνες πρέπει να είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας που μιλάνε ξένες γλώσσες και όχι να μας ενοχλεί όταν τις ακούμε. Γενικά, θα έπρεπε να θέλουμε να εξελιχθούμε, δεν θα έπρεπε να μας νοιάζουν οι επιλογές που κάνουν οι άλλοι γενικά. ‘Κορίτσι μου’», απάντησε η Μεταξά.

Από εκεί και πέρα, πρόσφατα η Μεταξά παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου και οι εκπρόσωποι των ψυχαγωγικών εκπομπών δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί της.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, σχετικά με το ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Φάνηκε πως ενοχλήθηκε αν και απάντησε με χαμόγελο: «Όχι, δεν είμαι έτοιμη και δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση»,

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει τον Νίκο Μουρατίδη που είχε πει για εκείνη «Θέλει να βγει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που τραβάει το βρακί της και θέλει να γίνει τραγουδίστρια; Στην ποπ μουσική τραβάνε τα βρακιά τους;».

Η Μεταξά είπε: «Θα απαντήσουμε ξανά για τον Νίκο Μουρατίδη; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει όποια άποψη θέλει. Προφανώς, δεν συμφωνώ.

Είναι πάρα πολύ γενική η άποψη του και θεωρώ ότι δεν γίνεται όλοι να είναι χάλια. Εντάξει. Τι να πω τώρα; Θα τον αλλάξω εγώ;».

Τέλος, αναφορικά με τις εκπομπές και το αν θα πήγαινε σε κάποια από αυτές, δήλωσε: «Εξαρτάται την εκπομπή».