Πέτρος Φιλιππίδης: Με αναπνευστικά προβλήματα λόγω κορωνοϊού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Δεκεμβρίου 2022 12:03

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, o οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, προσβλήθηκε από κορωνοϊό και τον περνάει πολύ άσχημα.

Ο Φιλιππίδης αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Το γεγονός ότι πάσχει από υποκείμενα νοσήματα καθώς και το σχετικά πρόσφατο ισχαιμικό επεισόδιο που είχε υποστεί, είναι επιβαρυντικά για την υγεία του.

Η συνήγορος του ηθοποιού, Κική Παρκιτζίδου, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του.

«Δεν είναι ένα βήμα πριν από την εντατική. Έχει κορωνοϊό σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω υποκείμενων νοσημάτων» ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως λαμβάνει αντιική αγωγή, ενώ έχει έντονα συμπτώματα και βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τον γιατρό του, καθώς κάνει κατ’ οίκον νοσηλεία.

Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια, επικοινώνησαν χθες και υπήρξε έντονη συγκινησιακή φόρτιση, λόγω κάποιου αποδεικτικού στοιχείου υπέρ του το οποίο και θα παρουσιάσουν στο δικαστήριο.

Επίσης, δεν δίστασε να απαντήσει σε εκείνους που λένε πως το κάνει όλο αυτό για να μην παρευρεθεί στη δίκη που έρχεται και θα καταθέσει. «Υπήρχαν σχόλια πως το το κάνουμε για να μην γίνει το δικαστήριο, όμως είναι έτοιμος να απολογηθεί. Τώρα δεν έχει δυνάμεις, πρέπει να βρει δυνάμεις για να απολογηθεί».

Μετά τα παραπάνω, υπάρχει το ενδεχόμενο να αναβληθεί η απολογία του για μετά τις γιορτές.

Σήμερα, ωστόσο, έγινε γνωστό, πως και η σύζυγος του Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου νοσεί με βαριά συμπτώματα.

Η Νίνου βρίσκεται μαζί με τον Φιλιππίδη στο σπίτι τους, και σύμφωνα με την ενημέρωση της δικηγόρου του, το περνά δύσκολα.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές, η Μαίρη Κατσανδρή αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν καταγγελθεί για συναδέλφους της ηθοποιούς και σχολίασε την επικαιρότητα.

Για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη η ίδια ανέφερε: «Η Δικαιοσύνη θα δείξει αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναικών σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τρία χρόνια και ναι έχει οξύθυμο χαρακτήρα αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς… άλλο το να φλερτάρεις και άλλο το να βιάζεις».

Η Κατσανδρή ήταν αυτόπτης μάρτυρας και στο περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον Φιλιππίδη το 2015 στην παράσταση «Φον Δημητράκης». Η ίδια είπε: «Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο».