Ιωάννα Σαρρή: Η σχέση με τον Σαμπάνη και το ενδεχόμενο συγκατοίκησης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Δεκεμβρίου 2022 12:29

Η Ιωάννα Σαρρή αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη, στις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να συγκατοικήσει με τον δημοφιλή τραγουδιστή κατά το άμεσο μέλλον.

Το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή συμμετείχε στην πασαρέλα του «MadWalk» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Tae Kwon Do.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε στους εκπροσώπους των ψυχαγωγικών εκπομπών για τα προσωπικά της ζητήματα και κυρίως για τον δεσμό της με τον Γιώργο Σαμπάνη.

«Είναι κάτι ευχάριστο, οπότε νιώθω ωραία που με ρωτούν για τη σχέση μου με τον Γιώργο Σαμπάνη. Δεν θα έρθει να με δει απόψε, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ αλλά του έχω στείλει φωτογραφία και έχει τρελαθεί με το outfit.

Μου λέει να το αγοράσουμε και να το πάρουμε σπίτι μας. Μου έχει κάνει πάρα πολλά δώρα, είναι καλός, με έχει μάθει πλέον», είπε αρχικά η Σαρρή.

Σχετικά με τις φήμες εγκυμοσύνης που είχαν κυκλοφορήσει, ανέφερε πως την ενοχλήσαν με την πάροδο του χρόνου: «Στην αρχή οι φήμες εγκυμοσύνης δεν με ενόχλησαν, σιγά – σιγά όμως, όσο σκεφτόμουν ότι είναι κάτι τόσο όμορφο και λεπτό για μια γυναίκα, άρχισε λίγο να με ενοχλεί, τώρα όμως ξεχάστηκε».

Τέλος, η Σαρρή απάντησε και στο ενδεχόμενο να συγκατοικήσει με τον Σαμπάνη λέγοντας «Θα δείξει», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τους τελευταίους μήνες ο Σαμπάνης αποτελεί ζευγάρι με τη Σαρρή. Γνωρίστηκαν στο βίντεο κλιπ του ερμηνευτή «Άσε με να σε προσέχω», στο οποίο πρωταγωνιστεί εκείνη.

Υπενθυμίζεται πως η Σαρρή συμμετείχε στο πρώτο «Greece’s Next Top Model».

Οι δυο τους, αρχικά θέλησαν να κρύψουν την προσωπική τους σχέση ωστόσο τα δημοσιεύματα που φούντωναν, έκαναν τον Σαμπάνη και την αγαπημένη του να εκφράζονται πιο ελεύθερα στα social media, «ανεβάζοντας» πλέον κοινές τους φωτογραφίες.

Όπως λένε οι κοντινοί τους άνθρωποι, οι δυο τους απολαμβάνουν τον έρωτά τους και είναι αχώριστοι.