Τζένη Καζάκου: Η υποκριτική, οι γονείς της και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Συντάκτης: Newsroom

18 Δεκεμβρίου 2022 09:34

Τζένη Καζάκου: Η υποκριτική, οι γονείς της και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και τις σχέσεις με τους γονείς της, μίλησε η Τζένη Καζάκου. Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life.

«Όταν έρθει μία πρόταση για κάστινγκ τους ρωτάω αν γνωρίζουν το σκηνοθέτη, αν ξέρουν πως είναι ο επαγγελματίας και τι αισθητική έχει. Αυστηρός κριτής είναι ο μπαμπάς μου ξεκινάει από κακά και μετά λέει τα καλά.

Η μαμά μου πρώτα θα ενθουσιαστεί και μετά θα μου πει αυτά που δεν της αρέσουν, έχω μεγάλη αδυναμία και στους δύο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον μέσα μου», ανέφερε αρχικά η Τζένη Καζάκου για τους γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη.

Για το #Metoo

«Δυστυχώς αυτές οι συμπεριφορές υπάρχουν παντού ακόμα και στο δρόμο. Συγκεκριμένα στο θέατρο, έπεσα από τα σύννεφα με το πώς άνθρωποι που υποτίθεται ότι έχουν ενσυναίσθηση για να είναι καλοί ηθοποιοί, συμπεριφέρονται έτσι.

Ασχολούμαστε με την τέχνη, μιλάμε για τέτοια πράγματα μέσα από τα έργα και πας και κάνεις αυτό; Εκεί έπαθα σοκ, η δουλειά του καλλιτέχνη για εμένα είναι να μιλάει για πράγματα που δυσκολευόμαστε να πούμε ως κοινωνία», ανέφερε η Τζένη Καζάκου.

Για την προσωπική της ζωή

«Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου, συγκεντρωμένη στη δουλειά μου, είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου. Προς το παρόν δεν εχει έρθει κάτι που θα ταράξει τα νερά. Ο έρωτας είναι βασικό συστατικό για μένα, μου δίνει ζωή. Περνάω τον ελεύθερο χρόνο με τους φίλους μου, την οικογένειά και τα τρία σκυλάκια μου, την Μπέλλα τον Μάρλεϊ και την αγάπη», ανέφερε.

Τέλος η Τζένη Καζάκου ευχήθηκε για το νέο έτος: «Θα ήθελα να υπάρχει περισσότερη τρυφερότητα προς ανθρώπους, να μη φοράμε παρωπίδες επειδή μπαίνουμε σε μία καθημερινότητα που ο καθένας μας έχει προβλήματα και δεν κοιτάει αριστερά – δεξιά. Νομίζω ότι έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας. Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρω αν θέλω να μου φέρει κάτω 2023, θα ήθελα να μη μου πάρει κάτι».