Μαρία Αντωνά: «Έβλεπα εμμονή απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη από παίκτες του ‘Survivor’»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Δεκεμβρίου 2022 10:17

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για την πορεία της, τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και τον τελικό του «Survivor», στον οποίο συμμετείχε ο αγαπημένος της.

Η παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αναφέρθηκε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως ραδιοφωνική παραγωγός.

«Σπούδασα Λογιστική και στην αρχή δούλευα στην εταιρεία του πατέρα μου. Τότε ο Star Fm έψαχνε το νέο του αστέρι, οπότε δήλωσα συμμετοχή στον διαγωνισμό, βγήκα δεύτερη και μετά μου δόθηκε η ευκαιρία. Ήθελα να εδραιωθώ στο κομμάτι του ραδιοφώνου και τότε ήταν περισσότεροι άντρες σε αυτόν τον χώρο», δήλωσε.

Στη συνέχεια βρέθηκε στην τηλεόραση, στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Στην αρχή σχολίαζα και άκουγα κατεβατά. Ήμουν ο εύκολος στόχος στο πάνελ, αν κάτι έλεγε κάποιος, τα άκουγα εγώ. Στην πορεία κατάλαβα την ευθύνη και τη βαρύτητα αυτού που κάνεις», τόνισε.

Για τη σχέση της τον Άρη Σοϊλέδη είπε. «Πήγα στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία με τον Άρη. Δεν βαρέθηκα καθόλου, τον πρόσεχα, του μαγείρευα, Γνωριστήκαμε επί Mad εποχή, είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Μου είχε στείλει μήνυμα, την πρώτη φορά έφαγε πόρτα. Τη δεύτερη φορά απάντησα, δεν ήξερα ακριβώς ποιος είναι, είδα το προφίλ του και ρώτησα.

Στην επόμενη συνάντησή μας, αποφάσισε να μου βγάλει ένα εισιτήριο για την Κέρκυρα και πήγα εκεί με όλη του την οικογένεια. Με τον Άρη έζησα πράγματα που δεν έζησα σε πιο μικρή ηλικία. Τις τρέλες μου τις έκανα στα 28 μου. Από τα 20 μέχρι τα 28 επειδή δούλευα, δεν τα είχα ζήσει. Στην αρχή δεν τον υπολόγιζα, απλά ήθελα να κάνω τρέλες. Μπήκα σε όλο αυτό, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Αυτός είχε το πλάνο του από την πρώτη ημέρα».

Σε άλλο σημείο, σημείωσε πως πίστεψε ότι ο Σοϊλέδης επρόκειτο να κερδίσει το «Survivor» και πρόσθεσε: «Φέτος εξεπλάγην από την αγάπη του κόσμου. Ό,τι και να έλεγα στην εκπομπή έπρεπε να λογοδοτήσω και να κριθώ, επειδή ήταν ο Άρης μέσα.

Κάθε παίκτης ο οποίος έβγαινε από το ‘Survivor’, σίγουρα έπινε έναν καφέ και μαζί μου και με τα άλλα παιδιά και τις οικογένειες τους και έλεγε κάποια πράγματα που συνέβαιναν μέσα στο παιχνίδι, που στο τηλεοπτικό κοινό αυτά δεν ήταν ευρέως γνωστά.

Οπότε εμείς είχαμε και μια άλλη ενημέρωση και πληροφορία και για αυτό το λόγο υπήρχε και μια άλλη αντιμετώπιση δική μου γιατί γνώριζα κάποια πράγματα περισσότερα. Παρόλο που είχα όμως αυτόν τον δημόσιο λόγο δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να δώσω πληροφορίες από μέσα ή να πω το οτιδήποτε άλλο ενάντια σε κάποιο άλλο παιδί ώστε να τον προσβάλλω ή να τον διαβάλλω ενώ ήξερα αρκετά πράγματα»!

Για την γκριμάτσα που έκανε όταν ανακοινώθηκε ως νικητής ο Στάθης Σχίζας στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε: «Κούραση ήταν αυτό που φάνηκε και επίσης, δεν μου άρεσαν τα σχόλια της κερκίδας από παίκτες. Υβριστικά και πολύ άσχημα.

Έβλεπα εμμονή απέναντί του από παίκτες, οι οποίοι μετά μας προσέγγισαν. Η απόλυτη υποκρισία. Ήταν στιγμή να γίνει ένα τόσο κοντινό πλάνο σε εμένα. Εγώ γέλασα, δεν στεναχωρήθηκα».