Χριστουγεννιάτικη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Δεκεμβρίου 2022 10:15

Κάθε μήνα γιορτάζουμε ένα Νέο Φεγγάρι, όπου ο Ήλιος και η Σελήνη συναντιούνται στο πλανητικό σκηνικό, δίνοντας ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και εκκινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τελείως τον κόσμο μας.

Τώρα, στις 23 Δεκεμβρίου, θα αποχαιρετίσουμε το έτος, με την Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στην 1η 32 μοίρα στον Αιγόκερω, και θα επηρεάσει αρχικά τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, αλλά και την 29η μοίρα των μεταβλητών, Ιχθύες, Διδύμους, Παρθένους, και Τοξότες.

Στο Νέο Φεγγάρι, συμμετέχει ενεργά ο πλανήτης Δίας, που μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό. Έτσι οι μέρες γύρω από αυτήν την Νέα Σελήνη θα χαρακτηρίζονται από υπερβολή, παρορμητικές κινήσεις και έντονη αισιοδοξία και θα θέλουμε να προχωρήσουμε καταστάσεις, ρισκάροντας αρκετά.

Ωστόσο, ο Άρης είναι ανάδρομος στους διδύμους και χαλάει κάπως το σκηνικό, μια που η ασυνεννοησία θα αποτελέσει έναν ανασταλτικό παράγοντα. Ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Αιγόκερω, παραμένει στον Υδροχόο, οπότε συνεχίζει να υπενθυμίζει ότι πρέπει να είμαστε αρκετά σοβαροί και υπεύθυνοι, όταν διεκδικούμε την ελευθερία μας.

Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στον Αιγόκερω θα χαρίσουν ευκαιρίες για οικονομική άνοδο αλλά και για σημαντικές γνωριμίες που θα ανοίξουν κλειστές πόρτες. Έτσι, η τελευταία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, μας βοηθάει στο να εμπιστευτούμε περισσότερο τον εαυτό μας και τις ικανότητες μας, και να μπορέσουμε να δουλέψουμε για την υλοποίηση των σχεδίων μας.

Κριός

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα κάνετε εκκινήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα συνδεθείτε με άτομα εξουσίας που μπορούν να σας στηρίξουν. Ρισκάρετε, βγαίνετε από την ασφαλή ζώνη σας. Προτάσεις για δέσμευση, επισημοποίηση αναμένονται.

Ταύρος

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα αποστασιοποιηθείτε από το περιβάλλον σας και θα τολμήσετε μια μετακίνηση που θα σας αλλάξει την ζωή. Η γνωριμία σας με άτομο που συνδέεστε από απόσταση θα σας επηρεάσει δραματικά και θα ασπαστείτε μια νέα κουλτούρα. Ταξίδια μακρινά αναμένονται.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας βάζει σε διαδικασία να αποδεχτείτε κρυφές πλευρές του εαυτού σας και ίσως ενδώσετε σε μια σχέση που σας αγγίζει ψυχικά. Ενδέχεται να αλλάξει ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας συμφέροντα και τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Αναμένονται κρίσιμες αλλαγές.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βελτιώσει αιφνίδια την προσωπική σας κατάσταση, και πιθανόν να μπείτε άμεσα σε σχέση ζωής που θα σας καθορίσει. Πολλοί θα μιλήσετε για δέσμευση και επισημοποίηση. Η επαγγελματική σας κατάσταση ενδέχεται να αλλάξει και συνδέεστε με άτομα που σας στηρίζουν.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα επηρεάσει τον εργασιακό σας χώρο και πιθανόν να αλλάξει ο τρόπος εργασίας και το ωράριο σας. Μερικοί θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που σας είχαν στερήσει τον ελεύθερο χρόνο. Ένα ειδύλλιο ανθεί μέσα στον εργασιακό χώρο.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αγγίζει την ερωτική σας κατάσταση και φέρνει κοντά σας το ταίρι που σας θαυμάζει, και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Ρισκάρετε, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτό θα βοηθήσει στην εξέλιξη της επιχείρησης σας. Σχέσεις με νεότερα άτομα αναμένονται.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει την οικογενειακή σας κατάσταση και θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή, μια που ενδέχεται να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Συναισθηματικές στιγμές αναμένονται. Θέματα γύρω από ένα ακίνητο μπορεί να προκύψουν.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συνεργασίας και αυτό θα σας δραστηριοποιήσει και αλλάζει τελείως ο ρυθμός της καθημερινότητας. Συγχρόνως, μπορεί να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο σπουδών που θα βοηθήσει στην επιμόρφωση σας. Νέα γνωριμία αναμένεται.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει την οικονομική σας κατάσταση και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Η σχέση σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, βελτιώνεται. Ξεπερνάτε κάθε συναίσθημα φόβου.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει εκκινήσεις και ξαφνικά γυρίσματα της τύχης που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Νέες γνωριμίες, επισημοποίηση σχέσης, αλλά και ξεκαθαρίσματα αναμένονται. Σας διακρίνει η αισιοδοξία και η τόλμη.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω βελτιώνει την ψυχολογία σας, αλλά απομακρύνει και την τοξικότητα από την ζωή σας. Ο ανταγωνισμός που βιώνετε μέσα στον εργασιακό χώρο υποχωρεί και κάνετε άλματα προόδου. Μια μυστική σχέση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω βελτιώνει την ψυχολογία σας και αναλαμβάνετε ένα νέο πόστο που σας δίνει αίγλη, αλλά και το προβάδισμα μέσα στον χώρο που κινείστε. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική και αυτό σας ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο. Υπερβολικές προσδοκίες αναμένονται.

Πηγή: oroskopos.gr