Mακιγιάζ Χριστουγέννων: Τρία μοναδικά looks που πρέπει να δοκιμάσεις

Συντάκτης: Newsroom

24 Δεκεμβρίου 2022 08:58

Mακιγιάζ Χριστουγέννων: Τρία μοναδικά looks που πρέπει να δοκιμάσεις

Έφτασε η ώρα για να ετοιμαστείς για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Θα ντυθείς θα στολιστείς και γενικά, θα σε είσαι μια κούκλα έτσι ώστε να υποδεχτείς τους φίλους σου αλλά και την οικογένειά σου στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Έχουμε μιλήσει για το outfit που μπορείς να φορέσεις και τώρα θα μιλήσουμε για το μακιγιάζ που θα κάνεις.

Μην ξεχνάς ότι είναι η περίοδος τέτοια που επιτρέπει πολύ λάμψη αλλά και το εκκεντρικό μακιγιάζ. Οπότε μπορείς να τολμήσεις να πειραματιστείς!

Σου παρουσιάζω τρία Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ

Smokey eyes: Ο απόλυτος πρωταγωνιστείς για τα μάτια. Αν θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου τότε είσαι σε σωστό δρόμο, διότι το smokey eyes θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις. Το μαύρο και το καφέ είναι μια ασφαλείς επιλογή. Βέβαια, μπορείς να δοκιμάσει και το μπλε σκούρο, το μωβ ίσως και το πράσινο. Βάλε μπόλικη μάσκαρα. Καλό θα ήταν το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι πιο «ήσυχο» να κυμαίνεται σε nude τόνους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Κόκκινο κραγιόν: Αγαπημένο όλο των γυναικών! Σήμα σήμα κατατεθέν πολλών celebrities και δεν είναι δυνατόν μην είναι από τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς την περίοδο των γιορτών. Κόκκινη χείλη σημαίνει ζωή, θηλυκότητα. Διάλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει, βάλε λίγη μάσκαρα, ρουζ και είσαι πανέτοιμη! Tips: μπορείς να βάλεις  eyeliner, μαζί με το κόκκινο κραγιόν θα έχεις ένα σέξι, γατίσιο και σαγηνευτικό βλέμμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Hallberg (@lindahallberg)

Λάμψη: Είναι το Α και Ω πιστεύω, τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σκιά που να έχει γκλίτερ ή πάνω από την σκιά σου να προσθέσεις λάμψη. Η λάμψη δεν είναι απαραίτητη μόνο στα μάτια αλλά στα χείλη. Πως θα το πετύχεις αυτό; με ένα ένα κραγιόν που να έχει εμπεριέχει γκλίτερ. Μην ξεχάσεις το highlight.

Καλό θα ήταν να τονίσουμε ή τα μάτια ή τα χείλη μας.  Εξαίρεση αν θέλεις ένα εκκεντρικό μακιγιάζ, οπότε εκεί οι κανόνες αλλάζουν. Καλή επιτυχία!

WOMAN TODAY