Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Ρομαντική απόδραση στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν το Survivor All Star

Συντάκτης: Newsroom

27 Δεκεμβρίου 2022 11:15

Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου: Ρομαντική απόδραση στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν το Survivor All Star

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και φυσικά δεν θα άφηναν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που τους απομένει, πριν μπουν στο Survivor All Star και έκαναν την “απόδραση” τους, γιορτάζοντας τις μέρες των Χριστουγέννων.

Το ζευγάρι που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στον ριάλιτι επιβίωσης, περνά λίγο χρόνο μαζί, δίνοντας ο ένας στον άλλον δύναμη για τις δύσκολες μέρες που έρχονται, διότι όπως έγινε γνωστό τα ζευγάρια στο Survivor All Star, θα είναι σε ξεχωριστές παραλίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι, υπέγραψε την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, πριν από λίγες μέρες.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πολύ ερωτευμένοι και πλέον ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Survivor All Star, το οποίο και είναι προ των πυλών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και πλέον μέχρι και σήμερα είναι αχώριστοι και ήδη έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν.

Λίγο πριν την αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο, το ζευγάρι, εν όψει και των γιορτών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσουν τον ρομαντισμό της πόλης και την ομορφιά της, τώρα που όλα είναι στολισμένα υπέροχα.

Εννοείται πώς τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιράστηκαν μαζί μας μερικά στιγμιότυπα από την εκδρομή τους στην συμπρωτεύουσα και εντυπωσιαστήκαμε!