Συμβαίνει τώρα! Στην Αράχοβα Βανδή – Μπισμπίκης

Συντάκτης: Newsroom

27 Δεκεμβρίου 2022 18:03

Ένα παθιασμένο έρωτα ζουν τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι και ζουν έναν τρελό έρωτα.

Μάλιστα, σε συνεντεύξεις τους, τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στηρίζει την αγαπημένη του και είναι συνέχεια στο πλευρό της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι δίνει το παρών συνέχει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Χρήστο Μάστορα.

Φυσικά, και η τραγουδίστρια είναι βράχος καθώς στη πρεμιέρα της σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, είχε κάνει ένα insta story στο οποίο ευχήθηκε καλή αρχή στο σύντροφό της.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια τα πέρασαν μαζί στο μαγαζί όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή μάλιστα, το ζευγάρι μάλιστα, αντάλλαξε ένα «καυτό» φιλί. Η φωτογραφία αυτή όμως, ήταν η αφορμή για ένα πρόστιμο που θα επιβληθεί στο νυχτερινό κέντρο αλλά και στον Βασίλη Μπισμπίκη λόγω του αντικαπνιστικού νόμου ( ο ηθοποιός κάπνιζε).

Παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν πτοήθηκε και αποφάσισε να κάνει μια απόδραση στην Αράχοβα και να περάσει τις μέρες των γιορτών μαζί!

Ο φωτογραφικός φακός του Ciao αποθανάτισε το ζευγάρι στην ταβέρνα «Ίστρος» όπου απολάμβαναν το γεύματα τους και σχεδίαζαν τα μελλοντικά τους σχέδια. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήταν διαχυτικοί , χαμογελαστοί και πολύ ευγενικοί με τον κόσμο.