Μαίρη Συνατσάκη: Τα πρώτα γεννέθλια με την κόρη της

Συντάκτης: Newsroom

28 Δεκεμβρίου 2022 00:47

Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά πρώτη φορά τηλεοπτικά για την εγκυμοσύνη της και τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει γεννεθλια αλλά αυτά είναι πολύ ξεχωριστά γιατι έχει στην αγκαλιά της την κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τα 38α γενέθλιά της, το βράδυ της Τρίτης 27/12 ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βλέπουμε αδημοσίευτά στιγμιότυπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και πολλές τρυφερές στιγμές, όπως αυτή που ανακοινώνει την χαρμόσυνη είδηση στην αγαπημένη της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά και στους συγγενείς της.

Το 2022 είναι μια χρονιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της Μαίρη Συνατσάκη, αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Στις αρχές του Δεκέμβρη η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο την κορούλα της, καρπός του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η κόρη της ήρθε στον κόσμο και γέμισε χαρά και χαμόγελα στο σπίτι! Η παρουσιάστρια είναι συνεχώς στο πλάι της νεογέννητης κορούλας της και δεν την αποχωρίζεται στιγμή.

Η ίδια μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει κάνει ένα μικρό διάλλειμα από τα social media, καθώς θέλει να αφοσιωθεί πλήρως στην μικρή της, απολαμβάνοντας κάθε τους στιγμή.

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ξεχωριστή για την Μαίρη Συνατσάκη, καθώς θα γιορτάσει για πρώτη φορά τα γενέθλιά της αγκαλιά με την κόρη της και τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)