Μαρία Αντωνά: Η δημόσια συγγνώμη στην Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Οφείλω να απολογηθώ προσωπικά»

Συντάκτης: Newsroom

29 Δεκεμβρίου 2022 11:30

Μαρία Αντωνά: Η δημόσια συγγνώμη στην Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Οφείλω να απολογηθώ προσωπικά»

Για τις πληροφορίες και που μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα ζήτησε συγγνώμη η Μαρία Αντωνά από την Σταυρούλα Χρυσαειδή και όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τρυβιζά.

Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά ζήτησε προσωπικά συγγνώμη για τις φημολογίες που μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα για την πρώην παίκτρια του Survivor και τον πρόσφατο χωρισμό της.

«Εγώ αναφέρθηκα σε κάποιες φημολογίες που ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο, από την στιγμή που και η ίδια διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οφείλουμε ένα συγγνώμη και να απολογηθώ και εγώ προσωπικά, διότι μετέφερα κάποιες φημολογίες οι οποίες δεν βασίζονται στην πραγματικότητα. Οπότε ούτε τις υιοθετούμε ως εκπομπή, ούτε κι εγώ μεμονωμένα, οπότε καλή συνέχεια και συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση και την στεναχώρησα. Καλές γιορτές και πραγματικά ό,τι καλύτερο», είπε η Μαρία Αντωνά.

 Μαρία Αντωνά για Χρυσαειδή - Τριβυζά: «Υπάρχει έντονη φημολογία για τρίτο πρόσωπο»

Μαρία Αντωνά για Χρυσαειδή – Τριβυζά: «Υπάρχει έντονη φημολογία για τρίτο πρόσωπο»

Η Μαρία Αντωνά σχολίασε το πρωί της Πέμπτη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», τον χωρισμό της Σταυρούλας Χρυσαειδή και τoυ Παναγιώτη Τριβυζά, μετά από τρεις μήνες έγγαμου βίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά είπε πως υπάρχει μια φημολογία ότι ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε, είναι ένα τρίτο πρόσωπο:

«Βλέπω έναν άντρα πολύ πληγωμένο… Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια πάρα πολύ έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Χρονικά δεν ξέρω πως έχει συμπέσει με την περίοδο της σχέσης, ήταν κάτι που συνέβη πιο πριν και τώρα μαθεύτηκε; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει να σας πω την αλήθεια» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Φαντάζομαι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι χωρίς να μπορείς να έχεις επικοινωνία και να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στα media, είναι αρκετά σοβαρό, δεν είναι κάτι απλό…Είναι και κάποια πράγματα που δε γίνεται να ειπωθούν. Είναι μια κατάσταση πολύ περίεργη».