Γιάννης Πάριος: Η συγκίνηση του όταν βλέπει τον Good Job Nicky να τραγουδάει

Συντάκτης: Newsroom

30 Δεκεμβρίου 2022 09:36

Good Job Nicky: Οι κρίσεις πανικού και ο Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη είναι περήφανοι γονείς και το δείχνουν. Κάθε φορά που τα παιδιά του Μιχαήλ -Αγγελος και Νικόλας Βαρθακούρης , κάνουν είτε έκθεση φωτογραφίας ο πρώτος είτε μουσική εμφάνιση ο δευτερος, εκείνοι είναι πάντα κοντά τους.

Πρόσφατα λοιπόν ο τροβαδούρος του έρωτα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, τη στιγμή που άκουσε τον γιο του, Νικόλα Βαρθακούρη, ή Good Job Nicky όπως έχει γίνει γνωστός, να τραγουδάει.

Πιο συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου ο νεαρός καλλιτέχνης τραγούδησε ζωντανά στο Gazarte με τον κόσμο να απολαμβάνει τα τραγούδια του. Ανάμεσα στο κοινό που θαύμασε τις ερμηνείες του, βρέθηκαν και οι γονείς του νεαρού, Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, ένα συγκινητικό βίντεο με τον γιο της να τραγουδάει την επιτυχία του με τίτλο «Come Home» και τον Γιάννη Πάριο να τον ακούσει φανερά συγκινημένος. Τη στιγμή μάλιστα που ο Good Job Nicky απευθύνεται στον πατέρα του, τραγουδώντας του, η συγκίνηση του ερμηνευτή δεν μπόρεσε να μείνει κρυφή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Good Job Nicky στην εκπομπή «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε πει για τον πατέρα του: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε τραγούδι μαζί, εκτός κι αν ήταν στα ιταλικά – στη μέση. Καλώς ή κακώς είναι ένα ιερό τέρας, έχω δουλέψει πάρα πολύ για να αναρωτηθούν ποιος είμαι, να μη χρειαστεί να πω ότι είμαι ο γιος του Πάριου».

Δείτε το βίντεο
Η συγκίνηση του Γιάννη Πάριου τη στιγμή που ακούει τον γιο του, Good job Nicky, να τραγουδάει