Αμαλία Κωστοπούλου: Ο χορός με τον πατέρα της, Πέτρο Κωστόπουλο στην υποδοχή του 2023

2 Ιανουαρίου 2023 12:10

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε ρεβεγιόν για την Πρωτοχρονιά σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας μαζί του τα τρία παιδιά του.

Οι κόρες του παρουσιαστή και εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, οι οποίες ζουν στο εξωτερικό, επέστρεψαν στην Ελλάδα για τις γιορτές.

Έκαναν ρεβεγιόν με τον πατέρα τους, όπως άλλωστε συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια, στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλευρό τους βρέθηκε και ο έφηβος γιος του Κωστόπουλου, Μάξιμος που επέλεξε όμοιο κοστούμι με εκείνον.

«Καλή χρονιά στους καλούς», ήταν η ευχή του Πέτρου Κωστόπουλου, κάτω από την οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η οικογένεια πέρασε πολύ όμορφες στιγμές. Διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ «ανέβασε» στα social media και ένα βίντεο με την Αμαλία Κωστοπούλου να χορεύει στο ρεβεγιόν μαζί με τον πατέρα της.

Φυσικά, τα τρία αδέλφια επισκέφτηκαν και τη μητέρα τους, Τζένη Μπαλατσινού.

 

H Αμαλία Κωστοπούλου βρέθηκε στην Ελλάδα και το καλοκαίρι προκειμένου να βρεθεί στον γάμο της καλύτερής της φίλης. Και η παρουσία της, αν μη τι άλλο ήταμ κάτι παραπάνω εντυπωσιακή.

Η πρωτότοκη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού τράβηξε όλα τα βλέμματα στον γάμο της κολλητής της, Άνα. Καθώς επέλεξε η μια δημιουργία Celia Kritharioti, σε έντονο φούξια χρώμα που αποτελεί must επιλογή για το καλοκαίρι.

Η Αμαλία Κωστοπούλου είχε βρεθεί στο το ατελιέ του oίκου Celia Kritharioti στο Κολωνάκι. Ένα επιβλητικό ατελιέ μόδας το οποίο στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο. Έκανε fitting για τον γάμο της κολλητής της και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Πρόσφατα είχε μοραστεί τη μεγάλη της συγκίνηση για τον αρραβώνα της καλύτερής της φίλης. Το αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram: «Η καλύτερή μου φίλη αρραβωνιάστηκε. Θεέ μου» έγραψε η Κωστοπούλου σημειώνοντας πως η Άνα είναι η πιο όμορφη μέλλουσα νύφη. «Δείτε με να κλαίω για το υπόλοιπο της χρονιάς», συμπλήρωσε με τη χαρακτηριστική φωτογραφία που την δείχνει συγκινημένη.