Βασίλης Μπισμπίκης: Τα τρυφερά λόγια τη Δέσποινα Βανδή και το τραγούδι που της αφιέρωσε

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιανουαρίου 2023 15:30

Βασίλης Μπισμπίκης: Τα τρυφερά λόγια τη Δέσποινα Βανδή και το τραγούδι που της αφιέρωσε

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κι ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσαν συνέντευξη στην «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν μεταξύ άλλων για τις φωτογραφίες που έχει τύχει να τους βγάλουν χωρίς την έγκρισή τους.

Γ.Σ.: Είναι πιο δύσκολο για εσένα και με την Δέσποινα. Έχω μιλήσει μέσα από το ρόλο μου σε παράσταση σε κάποιον που είχε σηκώσει το κινητό να τραβήξει, κατέβασέ το σε παρακαλώ. Είναι άλλο στην παράσταση κι άλλο έξω.

Β.Μ.: Τι γίνεται όμως όταν κάθεσαι σε ένα ταβερνάκι; Το χειρότερο είναι ότι δεν σηκώνει την κάμερα κάποιος που είναι επαγγελματίας, σηκώνεται ο διπλανός, τραβά τη φωτογραφία και μετά τη στέλνει και την πουλά. Είναι κοινωνικό σύμπτωμα.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή: «Θα της αφιέρωνα το Να Μ’ αγαπάς του Σιδηρόπουλου. Επειδή έχω το ανυπόφορο μέσα μου και μια αγωνία κι ίσως αυτό με κάνει να δημιουργώ, όταν είμαι με την Δέσποινα και γίνεται μια γεφυρούλα ψυχική, αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει.Δέσποινα Βανδή: Η τρυφερές ευχές για την γιορτή του Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή: Η τρυφερές ευχές για την γιορτή του Βασίλη Μπισμπίκη

Τον δικό της έρωτας ζει τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Βανδή καθώς έχει βρει την αγάπη στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός τραβούν πάντοτε τα βλέμματα στις κοινές τους εμφανίσεις ενώ χαρακτηριστικό της σχέσης τους είναι η υποστήριξη και η αγάπη που δείχνει ο ένας τον άλλον.

Την Κυριακή 1/1/2023 ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει την ονομαστική του εορτή και έτσι η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον αγαπημένο της και δημόσια.

Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία στην οποία μας δείχνει τον Βασίλη Μπισμπίκη την στιγμή που ψήνει καθώς τα χέρια του όπως θα παρατηρήσετε είναι μαυρισμένα από τα κάρβουνα.

«Χρόνια πολλά μωρό μου, γιορτάζει και ψήνει τρεις ώρες τώρα για όλους μας» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή στην ανάρτησή της.