Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν: Γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Μεξικό

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Ιανουαρίου 2023 17:35

Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν καλωσόρισαν το 2023 από το Μεξικό!

Ο διάσημος ηθοποιός Μπραντ Πιτ και η σχεδιάστρια Ινές ντε Ραμόν έφτασαν στο Κάμπο Σαν Λούκας, τον δημοφιλή τουριστικό προορισμό, λίγες ώρες πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Βγαίνουν μαζί και διασκεδάζουν», δήλωσε μία πηγή στο περιοδικό «People».

«Δεν υπάρχει άγχος. Περνάει περισσότερο χρόνο με την Iνές και είναι πολύ ευτυχισμένος», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Το «People» επιβεβαίωσε τον Νοέμβριο ότι οι δυο τους είναι «μαζί εδώ και μερικούς μήνες».

Φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά στις 13 Νοεμβρίου στα παρασκήνια της συναυλίας του Bono στο Λος Άντζελες και μάλιστα μαζί τους ήταν η Σίντι Κρόφορντ και ο Ράντι Γκέρμπερ.

Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τον γόη αστέρα του Χόλιγουντ να κρατάει το χέρι της αγαπημένης του στο δρόμο ενώ πρόσφατα σε πάρτι ήταν αρκετά τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.

Από εκεί και πέρα, ο Πιτ επιχειρεί άνοιγμα στην Τέχνη, ενώ αντιμετωπίζει ταυτόχρονα και τα προβλήματα στην προσωπική του ζωή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εφημερίδα «Financial Times», ο χολιγουντιανός αστέρας έριξε φως στη δημιουργία των γλυπτών του, τα οποία παρουσιάζονται μαζί με τη δουλειά των φίλων του, του Αυστραλού μουσικού Νικ Κέιβ και του Βρετανού εικαστικού καλλιτέχνη Τόμας Χουσέγκο, σε έκθεση στο Μουσείο Τέχνης Sara Hildén στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Τους μήνες που ακολούθησαν τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί, το 2016, ο Πιτ πέρασε χρόνο δουλεύοντας σε γλυπτά στο στούντιο τέχνης Χουσέγκο στο Λος ‘Αντζελες, κατά τη διάρκεια του οποίου είπε ότι οι δυο τους δέθηκαν από αντίστοιχες δυσκολίες που αντιμετώπισαν στις ζωές τους.

«Η αμοιβαία μας δυστυχία έγινε αστεία», είπε ο ηθοποιός στους «FT» για την εποχή που πέρασε με τον καλλιτέχνη.

«Και από αυτή τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς στη ζωή μου. Πάντα ήθελα να γίνω γλύπτης, πάντα ήθελα να το δοκιμάσω», πρόσθεσε ο Πιτ.