Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Συνελήφθη για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Ιανουαρίου 2023 11:44

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου, η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Κυψέλη.

Όπως αποκαλύφθηκε, η σύντροφος του γνωστού make up artist Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που μάλιστα είναι σε ενδιαφέρουσα, τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο Εμμανουήλ ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, Νάνσυ μέσα στο σπίτι τους.

Tο ζευγάρι κατέληξε στο Aστυνομικό Tμήμα της Ομόνοιας, όπου υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνήσεις και ο make up artist πέρασε αυτόφωρο καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα.

O Εμμανουήλ και η σύντροφός του φέρεται να είχαν καυγά και οι γείτονες άκουγαν φωνές και χτυπήματα σε επιφάνειες, με συνέπεια να καλέσουν την Aστυνομία.

Όταν κατέφθασε, διαπίστωσε πως η γυναίκα είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Εμμανουήλ θέλησε να επέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όμως η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να μην βγει στον «αέρα» και να λάβει δημόσιο βήμα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, κάτι το οποίο έγινε σεβαστό.

Ο ίδιος πριν από λίγες εβδομάδες, μίλησε για τη σχέση του με τη Νάνσυ και τα σχέδια γάμου που ναυάγησαν…

«Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά στις 24 Σεπτεμβρίου. Τη Νάνσυ την αγαπάω, δεν άλλαξε τίποτα από όλα αυτά τα συναισθήματα που τρέφω για εκείνη. Απλά όταν μιλάς με έναν άνθρωπο επί ενάμιση μήνα, οκτώ και εννέα και δεκαεπτά ώρες τη μέρα, είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες. Γίνεται να μη μαλώσεις με τον σύντροφό σου; Υπήρχαν διάφορα πράγματα που δεν συμφωνούσαμε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε πως οι διαφωνίες που είχε με εκείνη σρ τηλεφωνική τους επικοινωνία τους οδήγησαν στον χωρισμό. «Καμιά φορά μαλώνουμε και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Από τη μια βοηθάει να μιλάμε πολλές ώρες για να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, αλλά από την άλλη όταν μιλάς τόσες ώρες… », δήλωσε χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ωστόσο, ανέφερε πως η πρώην σύντροφός του του έκανε πολλές σκηνές για «τους κοιλιακούς του» και το γεγονός ότι τους έδειχνε δημόσια στα social media.