Χεορχίνα Ροντρίγκες: Απόλυτη χλιδή από το πολυτελές τζετ με το οποίο ταξίδεψαν οικογενειακώς στο Ριαντ

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιανουαρίου 2023 20:27

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες, σύζηγος του Κριστιάνο Ρονάλντο, μοιράστηκε με τα εκατομμύρια ακολούθων της εικόνες από το πολυτελές τζετ με το οποίο ταξίδεψαν οικογενειακώς στο Ριάντ.

Μέσα από αυτό ο Πορτογάλος άσος της Αλ Νασρ έστειλε και το πρώτο του μήνυμα στους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ και βρίσκεται ήδη στο Ριάντ, προκειμένου να παρουσιαστεί από το σύλλογο σήμερα Τρίτη (3/1), παρουσία 30.000 φιλάθλων, σε μια τελετή διάρκειας δύο ωρών!

Ο Πορτογάλος σταρ ταξίδεψε μαζί με την σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκες και τα παιδιά τους, μέσα σε έναν υπερπολυτελές ιδιωτικό τζετ, που διέθετε μέχρι και ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι! Μάλιστα από εκεί έστειλε και το πρώτο του μήνυμα στους φίλους της Αλ Νασρ.

Όπως φαίνεται μάλλον η Χεορχίνα Ροντρίγκες απολαμβάνει όσα της προσφέρει αυτή η νέα επαγγελματική περιπέτεια του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ πόσταρε εικόνες που δείχνουν ένα θεόρατο διπλό κρεβάτι, με την 28χρονη να ποζάρει ξαπλωμένη σε αυτό, ενώ η κόρη της, Αλάνα, πηδάει πάνω του. Το μοντέλο ανάρτησε κι άλλα στιγμιότυπα με την ίδια να είναι ντυμένη πολύ απλά με ένα μαύρο κολάν και μαύρο τοπ, αλλά φρόντισε να επιδείξει τα πανάκριβα δαχτυλίδια και κολιέ που φορούσε, καθώς και ένα εντυπωσιακό χρυσό ρολόι Rolex.

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορο΄θσε να μην δείξει την δική του χλιδή. Με την σειρά του λοιπόν ανάρτησε κι αυτός ένα instagram story από το ιδιωτικό τζετ, στο οποίο, μιλώντας στους οπαδούς του, είπε: «Γεια σας παιδιά. Θα τα πούμε σύντομα!». Όμως, αυτό που έκανε εντύπωση και πάλι ήταν το τεράστιο μονόπετρο που φορούσε στο δεξί του χέρι.