Σάκης Ρουβάς: Η έκπληξη στην πίστα για τα γενέθλιά του από τον Αργυρό

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Ιανουαρίου 2023 11:25

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς έγινε 51 ετών χθες και γιόρτασε τραγουδώντας και χορεύοντας στην πίστα του Teatro Athens παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Εκεί τον περίμενε και μία έκπληξη. Οι δύο καλλιτέχνες έκαναν ένα μικρό αυθόρμητο act.

Με το κέφι να έχει ανάψει, όλοι οι θαμώνες του κέντρου και οι συνεργάτες του Ρουβά του ευχήθηκαν χρόνια πολλά, ενώ υπήρχε και μία εντυπωσιακή τούρτα.

Πέρα από το «Να ζήσεις Σάκη και χρόνια πολλά», ο Αργυρός του τραγούδησε και το Happy Birthday.

Προ ημερών, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους έστειλαν τις δικές τους ευχές για καλή χρονιά με την έλευση του 2023.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του από το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα, το ποστ περιείχε και βίντεο.

«Οι πιο ευτυχισμένες, οι πιο δημιουργικές, οι πιο όμορφες στιγμές που πέρασα το 2022 ήταν αυτές με την οικογένειά μου! Στόχος μου για το 2023 είναι να είμαστε ακόμα πιο κοντά, να ζήσουμε την κάθε στιγμή… μαζί! Καλή Χρονιά σε όλους για εσάς και τις οικογένειές σας», έγραψε ο Ρουβάς στη λεζάντα.

Aπό εκεί και πέρα, η Κάτια Ζυγούλη παραχώρησε προ ημερών συνέντευξη στο περιοδικό «In Style» και αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά και στην οικογένειά της.

Το μοντέλο που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα κοσμικά και τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση, απολαμβάνοντας τη μητρότητα, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο διατηρεί τις ισορροπίες στην τετραμελή οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον τραγουδιστή.

«Νιώθω ότι ο κόσμος έχει την εικόνα της τέλειας οικογένειας και της τέλειας σχέσης για εμάς. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και μας το δίνω. Δεν είναι όμως έτσι, δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι.

Εννοείται ότι υπάρχουν και εντάσεις και διαφωνίες αλλά όλα σε φυσιολογικά πράγματα. Το θέμα είναι πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις, γιατί όλα αντιμετωπίζονται» ανέφερε αρχικά για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη σχέση της με τον σύζυγό της ακόμα και μετά από τόσα χρόνια γάμου.

«Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά. Καλό είναι να τα δουλεύουμε. Αν στρέψεις την προσοχή σου από το ένα που σε εκνευρίζει, σε όλα τα άλλα που σε ενώνουν με το σύντροφό σου. Αμέσως βλέπεις και τους λόγους να το κάνεις να δουλέψει. Θέλει και οι δύο να θέλουν να είναι μαζί», πρόσθεσε το μοντέλο.