Η Σελήνη από τον Λέοντα στρέφει την προσοχή στην προσωπική μας ζωή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Ιανουαρίου 2023 08:20

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους απογειώνει ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Η ανάγκη να εκφράσουμε συναισθήματα και να λύσουμε πιθανά ζητήματα που μας απασχολούν εδώ και καιρό, είναι εντονότερη από πότε. Έχουμε τη διάθεση να κατανοήσουμε τις επιθυμίες του συντρόφου μας και να ξεπεράσουμε δυσκολίες του παρελθόντος που μπορεί να μας έχουν ταλαιπωρήσει.

Σημαντικό είναι να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις καθώς είναι βέβαιο πως δεν επηρεαζόμαστε από ανασφάλειες και φόβους. Το πάθος κυριαρχεί και ο αισθησιασμός δημιουργεί το ιδανικό έδαφος ώστε να εξελιχθούν οι προσωπικές σχέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι να εισβάλουν στην ζωή μας με μοναδικό τρόπο.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο επαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις μπορούμε να αξιολογήσουμε διαφορετικά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, η διορατικότητα και το ορθολογικό κριτήριο που διαθέτουμε θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Με αυτό τον τρόπο θα διευρύνουμε τους επαγγελματικούς μας ορίζοντες και θα προχωρήσουμε σε σημαντικά βήματα στην καριέρα μας.

Πιθανό είναι ακόμα να κλείσουν ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και αφορούν επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες δίνοντας ικανοποιητικά αποτελέσματα και σε ό,τι αφορά το οικονομικό πεδίο.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα διευκολύνοντάς μας να δείξουμε ό,τι πραγματικά νιώθουμε στην προσωπική μας ζωή. Δείχνουμε όλο μας το ενδιαφέρον στο σύντροφο ή σε νέα γνωριμία που έρχεται και μπορεί να υπόσχεται πολλά.

Σημαντικό είναι να δείξουμε με γενναιοδωρία τα συναισθήματά μας χωρίς να υπερβάλλουμε ή να φερθούμε εγωκεντρικά ενοχλώντας το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες ανεβάζουν το κέφι μας και μας δίνουν την ευκαιρία να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και συναισθηματικά. Ο κινηματογράφος ή το θέατρο θα είναι η ιδανική έξοδος για να περάσουμε ευχάριστα και να έρθουμε σε επαφή με την τέχνη που αγγίζει την ψυχή μας.