Τριαντάφυλλος: Πυρ και μανία με τον Νίκο Μπάρτζη!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Ιανουαρίου 2023 11:31

Την ενόχληση του Τριαντάφυλλου προκάλεσε ένα σχόλιο του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο του Survivor All Star και του απάντησε με αιχμηρό τρόπο.

Ο Τριαντάφυλλος οποίος παρακολουθεί τις πρώτες μέρες του «Survivor All Star» και μία φράση του Νίκου Μπάρτζη για εκείνον στο συμβούλιο του νησιού προκάλεσε την… έκρηξη του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρτζης ανέφερε πως ο Τάκης Καραγκούνιας πετάγεται συνέχεια κι επεμβαίνει στις συζητήσεις σαν να είναι ο Τριαντάφυλλος νούμερο 2!

Ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε και δημοσίευσε την εξής ανάρτηση: «Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες να σε βοηθήσω και το έκανα με όλη μου την καρδιά. Και εσύ σήμερα έβγαλες κακία για εμένα και πονηριά.

Γιατί κόσμε είναι έτσι ο κόσμος μας; Πόσο σου λείπω ρε Νίκο δηλαδή; Εμένα σκέφτεσαι και εκεί;».

Παράλληλα, σκληρή απάντηση στον Κωνσταντίνο Βασάλο έδωσε ο Τριαντάφυλλος προ ημερών για δηλώσεις που είχε κάνει και αφορούσαν τον τραγουδιστή,

Ο Βασάλος πριν πετάξει με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχει στο «Survivor All Star», αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και προκάλεσε τον εκνευρισμό του.

Ο παρουσιαστής είπε στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΑΝΤ1 πως θα ήθελε να δει τον εαυτό του να αγωνίζεται κόντρα στον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Όταν του επισημάνθηκε πως ο πρώτος δεν είναι στο ριάλιτι, απάντησε: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση, δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πώς θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Ο Τριαντάφυλλος ενοχλήθηκε απάντησε με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O τραγουδιστής έγραψε: «Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη!

Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα», έγραψε αρχικά ο τραγουδιστής, αναφερόμενος προφανώς στις παρατηρήσεις που δέχτηκε ο Βασάλος από την παραγωγή του παιχνιδιού.