Survivor all star: Η Βρισηίδα το πε και το έκανε. Αποχώρησε!

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιανουαρίου 2023 01:14

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το Survivor All Star και ήδη από τις πρώτες μέρες υπήρχαν φήμες που θέλουν να έχουμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση.

Η αποκάλυψη ήρθε αρχικά το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», με τον Νίκο Παρτσώλη να αναφέρει πως μία παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, ζήτησε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο λίγες μόλις ώρες μετά από το πρώτο επεισόδιο χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η απόφασή της στηρίζεται σε λόγους υγείας, αλλά και ψυχολογικούς λόγους, αφού κάτι θα συμβεί στο «Survivor», το οποίο θα την επιβαρύνει ψυχολογικά και δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παρά το γεγονός ότι στην Δομινικανή Δημοκρατία το μοντέλο θα ήταν με τον συντροφο της ζωης της, Σπύρο Μαρτίκα, η ψυχολογία της την έφερε στα όρια της.

Ζήτησε από τους συμπαίχτες της να την ψηφίσουν και αυτοί το έκαναν. Με δάκρυα στα μάτια ακολούθησε το ένστικτο της και όταν της έδωσε ο Γιώργος Λιανός την ευκαιρία να αποχωρήσει, εκείνη το εκλεταλευτηκε σκορπίοντας θλίψη στους φίλους τησ που ματαια προσπαθουσαν αν τησ αλλαξουν γνώμη.

Φανερά συγκινημένος και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποοίος αν και σε αντίπαλη ομάδα την αγκάλιασε και εκείνη του είπε «Σε περιμένω μην αργίσεις».

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο γνωστός φαρμακοποιός ήταν διχασμένος για το ποια απόφαση θα έπρεπε να πάρει. Από την άλλη αποκάλυψε ότι η Βρισιήδα που είναι δεμένη με την οικογένεια της σκεφτόταν συνέχεια την μητέρα της και ηθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι κοντά της.